Українська Канада
-
Тупо вимагає щоб його взяли відкати ділити, а ні, ніхто не погоджується, навіть наркобарони мексиканські…
-
@banofbot
-
Ти настока гей шо тебе й звуть СерГей
-
Моїй в 14 дали
-
Я на work permit оформляла, видають на тимчасового резидента
-
Мені здається, що, якщо дитина в статусі тимчасового резидента, то не видають. А в статусі постійного резидента або громадянина Канади, то видають. Коли ми отримали ПР, то зробили SIN номери також і для дітей (дітям 3 роки і 14 років). Можливо з якогось певного віку дитини (коли, наприклад їй вже можна зробити ворк перміт) і в статусі тимчасового резидента видадуть теж.
-
Значить виходить, що з 14-ти років, оскільки дитина вже має право йти трохи працювати і їй для цього видають ворк перміт, то і з цього віку SIN теж можуть видавати, бо він потрібен для роботодавця, щоб зарплату платити. Але до 14-тиліття тимчасовим резидентам SIN, по замовчуванню як усім дорослим, не оформлюють.
-
Я щось це пропустив Думав змінили думку Сам чесно кажучи теж трохи перевзувся Сильно ніколи не був фанатом Трампа Але завжди його захищав коли казали, що він здасть Україну, як аргумент говорив що перший термін не здав і зараз не здасть Але вже щось під питанням
-
Так, коли ми приїхали і їй було 12р, то не хотіли дати. Після 14 видають