Українська Канада
-
100%, так і є. Кожен шукає додаткову вигоду
-
ТРО Місісауга стає не-мемом
-
Вітаємо, Yuliia Sorokotiaha! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Проте саме зараз іноді прикольно споглядати за тими, хто тут в Канаді колись кричав, типу чого це Україна нічого не робила прямо в такі моменти, що проґавила якийсь час і т.п. 🙈
-
При чому крок за кроком…навіть нічого не викидаючи… я в шоці просто, якщо чесно…
-
Вітаємо, ELENA ALEKSEEVA! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Щось здається, що Рудий дід поки спілкувався з Путлером, зжер усі його пігулки
-
Добрий день, шукаю нічну роботу в Торонто. Локація не має великого значення. Мені 27 років, маю досвід в адмініструванні, на ресепшені, у роботі з деревом, а також у будівництві. Розгляну будь-які варіанти. Дякую.
-
Canada army is hiring , відкрито багато позицій можно з ПР . Не можу зрозуміти тих хто критикував Трюдо у тарифній відповіді . Після публічних заяв про губернатора та 51 штат , та змін які відбуваються у світовій глобальній безпеці, подібні речі сигнал який не можно ігнорувати з самого початку , більш того якщо подивитись на мапу , співвідношення сил та кліматичні зміни на найближчи років 100 , Канада виглядає дуже апетитною для штатів та якогось тупого уряду.