Українська Канада
-
І таке буває((( Мені Канада дуже подобається. Тут не легко, але тут живуть гарні люди. Тут є великі можливості. І всі кого я знаю, хто з війни приїхав вважають так само, а ті хто «страждав» на фʼєрдах Скандинавії роками до війни скрізь розказують, що їм Канада погана, але назад не їдуть. Не розумію цих людей.
-
Можна посилання на цю статтю в оригіналі?
-
Добрий день! Мені прийшла лист cic.gc.ca щодо програми для родичів українців . Потрібно зробити біометрію. Коли заходжу за посиланням щоб оплатити і ввожу свої дані від особистого кабінету ircc то чомусь пише що не вірний пароль. А коли просто заходжу в свій особистий кабінет то заходить. Підкажіть будь ласка в чому може бути проблема. Чи можливо для оплати біометрії потрібно реєструватись заново?
-
Канадці просто вкладають гроші в ці бульбашки ,замість того ,щоб вкладувати в бізнес ,або інвестувати ,бо знають ,що ці халупи через пару років будуть коштувати ще дорожче ,а влада не може на це вплинути (маю на увазі муніципальну),бо якщо це якось буде регулюватись ,то це зачепить тих хто вклав гроші і будівельників . Прикол в тому ,що з кожним роком житло в Канаді стає все більш недоступним . Замкнуте коло якесь 😅
-
Це божевілля ,в місті де супер суворий клімат ,де найвищій рейтинг кріміналу серед усіх великих міст Канади ,100 річний будинок був проданий за 330к баксів 😅 Будинку більше 100 років . Сам факт ціни мене просто вбив . Ринок нерухомості Канади - це жах . Мабуть новий такий всі 600к коштує .
-
Чистка килимів Запрошуємо на роботу в команду професіоналів! Посада: Робітник з чистки килимів на виїзді Зарплата: Від 18$ + % від продажів Графік роботи: З 8:00АМ до 7:00PM Ми надаємо: - Автомобіль - Паливо - Усе необхідне обладнання Якщо ви енергійні, відповідальні та готові до роботи в команді, пишіть нам для запису на співбесіду! Приєднуйтесь до нас та заробляйте разом! Міссісага