Українська Канада
-
Доброго дня, терміново потрібна 1 людина, достойна зарплата, приймаємо без досвіду, за деталями пишіть в приват.!
-
Білий заблукав поміж сірих😅
-
Все, як в сучасній Канаді))
-
В мене 1122 з парковкою двохкімнатна і район хороший
-
Я не розумію тих хто за НДП чи за зелених Проголосуйте вже за лібералів, бо інакше просто викидаєте свій голос
-
Ну НДП на відміну від зелених більш менш серйозна сила. А зелені ніяк не приживаються в Канаді, мабуть люди дивляться на приклад з германістану
-
Саме що входить в квартиру? Була пуста повністю Інтернет, гідро все окремо Лише паркінг і саме житло входить
-
Я сам скоріш би за консерваторів був, якби мав право голосу Але типу для чого викидати свій голос Це як люди які в США голосують не за камалу чи Трампа Логічно що другий кандидат не попаде, але свій час щоб прийти на вибори і проголосувати тратиш, а голос по факту в нікуди
-
шо у вас ще є? дуже цікаво дізнатись
-
Вони все правильно роблять
-
Дай бог, я за консервів . Взагалі цікава логіка у лібералів/зелені і іншої петрушки. Їх електорат хоче купу соціала і купу податків на корпорації але натуральні ресурси серед яких газ і нафта - "шкідливі для довкілля". Тоді за який хрін вони думають беруться бабки щоб оплачувати весь цей соціал?
-
Ну суттєвіша, але в загальному толкової різниці між НДП і лібералами нема, в других шанс ще набрати більшість трохи більший З мого оточення є і знайомі, які і за зелених «Pierre is a career politician and only cares about himself. The Green Party won’t ever win but their leader is the best in my opinion» Одразу почав з хейту пєра, але викине голос за тих ж зелених і той ж Пʼєр пережене карні
-
Я про гендерні питання взагалі не думаю, мене то мало цікавить. Там немає професійної команди, тільки популізм. Скасуємо, депортуємо, зменшимо......
-
А що в цьому поганого, я проти пропаганди лгбт+- , неконтрольованої міграції і тд. Взагалі канадські консерватори більше схожі на лібералів(старих британських або американськи) а ліберали зараз виглядають як зелені в Німеччині
-
Щодо корисних копалин, то я особисто не підтримую лібералів у цьому. Але консерватори будуть такі, як у США Трамп зараз. Я особисто такого не хочу.
-
Мені здається Трампа+Маска і всю ту наволоч це ще треба знайти щоб переплюнути😅 Там таких відбірних відбитих понабирали, що ой мамо.🥲🥲🥲
-
Добрий вечір, є якась компанія, яка може підтвердити освіту, якщо немає оригіналу атестата/диплома?
-
Нереально. Це все перевіряються через ЄДЕБО
-
У мене тільки скани, робив підтвердження чере wes, оригінали не потрібні
-
Пдф скани є?
22 Jan 2023, 19:22
125325/125360
42 minutes ago