Українська Канада
-
О, жаль слышать о закрытии магазинов Hudsons Bay. Надеюсь, всем сотрудникам удастся найти новое место с радость. 🛍 #HudsonsBay
-
А шо вони продають?
-
Yurii хоче кікнути Ирина Свое место в жизни з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Різниця не настільки велика 😂
-
ота хата з галіфаксу - немає живого місця. локацію не дивився. Вініпег - виглядає доглянутою і в гарному районі міста
-
Це точно
-
будинок у Вініпезі без бомжів і в гарному районі.
-
А що по працевлаштуванню, криміналом, зарплатою та погодою там?😅
-
Ну так, у першому випадку місто приємне, у другому ти будеш вигоняти бомжів кожного ранку з ганку чи сараю 😁
-
Ось тут ,доречі ,дуже субʼєктивно . Наприклад Вінні в рейтингу по якості життя набагато вище стоїть ,ніж Халіфакс 😅 Середній дохід на сімʼю в Вінні теж вищий ,але не набагато ,десь на 1-2к - якраз вистачить на абонемент в Тімс . Взагалі зрівнювати міста Канади дуже невдячна справа . Кожне має недоліки і переваги .
-
ось лінк на другий будинок. Норм стартер, біля школ і магазинів, район з низьким крайм рейтом www.realtor.ca/real-estate/28042842/962-mulvey-avenue-winnipeg-crescentwood?view=imagelist
-
в галіфаксі немає автобусів?
-
Ну бомжі вони ж не будинок, вони на автобус сіли і поїхали, та і чим більше місто буде становитись тим більше буде зона забомжованності так би мовити
-
Ну я нагадаю, Вінніпег ще досі топ 18 най небезпечніших міст північної Америки, не впевнений що галіфакс загалом хоча б в топ 50 попаде
-
Там терпимість наскільки я розумію до бомжів у цілому нижче виходячи з усього що я знаю. Та і ніби то автобуси там дуже погано розвинені + буквально через міст від галіфаксу (5хв на машині) є місто де можна знайти будинок ще трішки дешевше
-
ось ШІ написав по Канаді
-
ось 20 - там нема, getsafeandsound.com/blog/most-dangerous-city-in-america/
-
Ну судячи з рейтингу він загалом лише про міста США там навіть в лінку так написано
-
Цікаво, що там таке відбувається у Вінніпег ?
22 Jan 2023, 19:22
125373/125598
about an hour ago