Українська Канада
-
Ну так, у першому випадку місто приємне, у другому ти будеш вигоняти бомжів кожного ранку з ганку чи сараю 😁
-
Ось тут ,доречі ,дуже субʼєктивно . Наприклад Вінні в рейтингу по якості життя набагато вище стоїть ,ніж Халіфакс 😅 Середній дохід на сімʼю в Вінні теж вищий ,але не набагато ,десь на 1-2к - якраз вистачить на абонемент в Тімс . Взагалі зрівнювати міста Канади дуже невдячна справа . Кожне має недоліки і переваги .
-
ось лінк на другий будинок. Норм стартер, біля школ і магазинів, район з низьким крайм рейтом www.realtor.ca/real-estate/28042842/962-mulvey-avenue-winnipeg-crescentwood?view=imagelist
-
в галіфаксі немає автобусів?
-
Ну бомжі вони ж не будинок, вони на автобус сіли і поїхали, та і чим більше місто буде становитись тим більше буде зона забомжованності так би мовити
-
Ну я нагадаю, Вінніпег ще досі топ 18 най небезпечніших міст північної Америки, не впевнений що галіфакс загалом хоча б в топ 50 попаде
-
Там терпимість наскільки я розумію до бомжів у цілому нижче виходячи з усього що я знаю. Та і ніби то автобуси там дуже погано розвинені + буквально через міст від галіфаксу (5хв на машині) є місто де можна знайти будинок ще трішки дешевше
-
ось ШІ написав по Канаді
-
ось 20 - там нема, getsafeandsound.com/blog/most-dangerous-city-in-america/
-
Ну судячи з рейтингу він загалом лише про міста США там навіть в лінку так написано
-
Цікаво, що там таке відбувається у Вінніпег ?
-
(8 + 10) @Shelest43, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Мені ШІ написав- що шанси що уряд Канади розробить спеціальну програму для українців - 60-70%
-
скоріше за все буде програма для усіх хто тут працює та живе довгий час а не тільки для українців. 60-70 це високі шанси. це добре буде для майбутньої мобілізації ) тому шо до війська беруть мінімум з пр))
-
До речі я не знаходив жодної інформації про те яка була мобілізація в Канаді, вона тут кожного разу було по різному по суті, тому щось в цьому що ви пишете є
-
Нічого, можуть пограбувати а поліція скаже що not emergency і навіть не приїдуть. Гівно одним словом, місто брудне, дороги як в Україні, наркота,бомжі да і в принципі немає що робити тут і дорогі авіа білети у всі напрямки.
-
На щастя поки не приходилось користуватись, крім walk-in, о з особистого маю позитивний досвід. Але коли люди з поломаними кістками і апендицитом чекають чергу по 12 годин це треш.
-
Ви ще забули про кращу в світі медичну систему😀
-
Ну так ,я написав не коректно для тих хто тут по CuAET
-
Я раніше для себе думав "кинуть кости" у Вінніпуку але після тривалого тріпу по Європі, ресорчу по нерухомості у Франції,Італії і тд розумію що купувати будинок у Вінніпезі у 2-4 рази дорожче ніж в топ місцях планети - ну таке собі. До того всього податок як на нерухомість так і на дохід у Вінніпезі найбільший серед основних міст. За 3 роки життя у цьому місті тут лише 3 рази прибирали вулиці від сміття. Ну таке собі...
22 Jan 2023, 19:22
125382/125598
about an hour ago