Українська Канада
-
Привіт, а чи отримував хтось допомогу від провінційну BC?
-
Можливо хтось буде їхати до Торонто найближчим часом і зміг би взяти одну річ. Я заплачу вам в канадських доларах за це.
-
на новий ворк перміт треба окремо подаватись прикріпляючи інформацію про уже зданий медичний екзамен. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#medical irst, create your online account or sign in. You will need digital copies of these items to attach to your application: · Write a brief letter stating “I am exempt from paying fees under the Ukraine special measures” · Current work permit · Photo ID · Panel physician receipt (for your medical exam) · Receipt for X-ray (this isn’t listed but may be good to include it as it shows the date completed). · Passport · Family Information Form (IMM 5707) а ось це посилання щоб зробити сам кабінет www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Як я розумію, це ніяк не перевіряється і ніде не відображається. Імміграційний лікар просто передає інформацію про ваш медогляд до IRCC. Зберігайте про всяк випадок інформаційний лист, який отримали від лікаря, як доказ проходження медогляду і все. Я додатково просила, щоб лікар надіслав мені копію результату медогляду.
-
Ні. Потрібно щоб термін прав був , мініму 2 роки
-
Дуже цікавить це питання теж, чи є у когось досвід?
-
Гадаю вам варто надати більше конкретики, про якісь федеральні знижки на навчання для українців я особисто не чула. Можливо вам варто розглянути начальні заклади у вашій провінції або обрати провінцію з найкращими умовами вступу/оплати. Переважна більшість починають начання у ВНЗ після отримання резидентства, адже для канадців і резидентів навчання в рази дешевше, проте, спробуйте контактувати навчальні заклади самостійно, пошукайте інформацію на сайті ВНЗ.