Українська Канада
-
може ви з якогось іншого регіону бо в мене треба було пройти три кола пекла та датти взятку для мене це не нормально з дією все це вирішилось
-
відкрити Фоп в 2014 намагались? я так)
-
ну ви написали «як добре, що вона є», а я в коментарі хотіла сказати, що Дія не зʼявилась нізвідки Це ПЗ - є результатом роботи конкретних людей та конкретних рішень
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, хто стикався з подачею паспорта на вклейку візи в Туреччині. Де краще здати паспорт в Анкарі чи Стамбулі?
-
Як добре, що її створенням керувала одна єдина людина, яку призначив президент) Давайте не забувати, що дія з нічого не зʼявилась
-
Здається, здохнути - самий простий сценарій
-
Особливо якщо найближчий вільний лікар в 60 км від твого місця проживання ( Альберта)
-
Front-end розробник, теж можна пройти навчання?
-
Мені , наприклад, сказали, що в цьому році податки не платитиму, бо сума не досягає мінімуму ( є якийсь провінціальний поріг)
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка щодо tax. Мій знайомий отримує зарплату, але з нього відразу не вираховують податки. Я чула що треба самому надавати цю інформацію на якомусь сайті раз в три місяці, або раз в рік. Підскажіть сайт та як це робити..
-
Привіт. Ліричний відступ!Питання: до тих, хто в Канаді давно: якщо дитина ( перший клас) з закладеним носом - це привід не йти в школу?