Українська Канада
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка щодо tax. Мій знайомий отримує зарплату, але з нього відразу не вираховують податки. Я чула що треба самому надавати цю інформацію на якомусь сайті раз в три місяці, або раз в рік. Підскажіть сайт та як це робити..
-
Привіт. Ліричний відступ!Питання: до тих, хто в Канаді давно: якщо дитина ( перший клас) з закладеним носом - це привід не йти в школу?
-
Мені особисто волонтери давали але знаю що червоний хрест в аеропорту теж надає
-
Добрий день , мені сказали що безкоштовного проїзду в Торонто не надають , можуть лише картки на метро дати які ви самі поповнюєте
-
Боже коли вже і я зможу так написати… поки що хочеться сдохнути😔 тільки гарна кольорова осінь хоч щось гарне.
-
Доброго дня, хто вже в Канаді, хотів спитати, хто як переводить гроші з канадської карточки на українську?
-
meest.com/uploads/files/d85369f92bf3d75402282f9ec3264ab2.pdf
-
Дорого?
-
Хтось відправляв речі з України до Торонто або іншого міста? Якою службою доставки користувалися? Скільки коштувало та скільки речі йшли сюди?
-
Доброго дня, комусь вдалося записатися на біометрику до Львова цими днями?
-
Навіщо ви собі так ускладнюєте життя? Зайдіть на Coursera та оберіть кваліфікацію любу яку хочете і навчайтесь онлайн. За 3-12 міс (залежно від спеціальності) пройдете курс отримаєте електронний сертифікат для лінкідін і вас візьмуть у любу фірму. Оберіть наприклад щось з популярного в айті напрямку якщо хочете гарно заробляти. Навчання там в копійки обійдеться. Ті сертифікати цінуються більше чим дипломи для роботодавців