Українська Канада
-
Я не люблю сваритись, тим більше з дівчатами 😊, я просто хочу зрозуміти як зараз можна отримати візітор візу до кінця дії паспорта і ворк перміт. Бо якщо в анкеті ставиш відмітку що будеш працювати система автоматом присвоює аплікацію на воркер візу, і ніяких візітор на 10 років або до кінця дії паспорту ... А Ви кажете що це можливо, а от як, не зрозуміло )))
-
На вашому фото Visitor visa типу V-1!!! Тому і на 10 років але не більше строку дії паспорту. У липні була змінена форма аплікації та при виборі work номер аплікації починається з букви W. Якщо галочку навпроти work не ставиться то номер аплікації починається з V. Далі у тих у кого аплікація на w тому віза Work типу W-1 на 3 роки, а в кого аплікація на V тому віза Visitor типу V-1 на 10 років але не більше строку дії паспорту. Але все одно work permit надається в першому аеропорту Канади в незалежності від візи. Для цього все це в липні зробили невідомо.
-
Доброго дня, все буде добре та все вийде, відправляла паспорт в Берлін з Праги, у нас є два варіанти, відправити як цінний лист і він коштував 20баксів або як звичайний лист, коштує 5баксів, і той і той все добре доставили. Різниця була лиш в часі, той що дорожче прибув швидше. Тому спокійно відправляйте
-
Ну тоді Ваші слова це просто слова, бо не може такого бути що Ваш батько такий особливий що йому дали візітор візу до кінця дії паспорту при тому що він заповнював анкету наприкінці липня і відмічав пункт що буде працювати, бо всім з такими аплікаціями зараз дають воркер візу. П.С. не забудьте поставити дизлайк під цим постом 😁
-
Якщо Вам не складно, гляньте аплікацію батька, сумарну інформацію, якого числа заповнена заявка, чи відмічено пункт що хоче працювати, і який номер аплікації (тількі літера з якої номер починається), якщо не важко зробіть скрін, це я не доколупатись до Вас хочу, просто цікаво може дійсно якось комусь інші аплікації не так як всім, може батьку Вашому за 60 років і всім людям цього віку автоматом незалежно від бажання дають візітор візу. Якщо так то тут і сперечатись нема сенсу )))
-
Ото ж, всі хто заповнює анкети з липня, і ставить галочку навпроти пункту "буду працювати" , присвоюють номер аплікації який починається з літери W, і за ціми аплікаціями вклеюютть воркер візу на 3 роки, або до закінчення строку дії паспорту якщо він менше ніж 3 роки