Українська Канада
-
У різних провінціях по різному!
-
Друзі, у кого мобільний оператор Телус? Терміново потрібна підказка.
-
дуже-дуже дякую, бо я замахалася отвір для солі в посудомийці шукати))))))
-
Доброго дня! Підскажіть які потрібні документи в дорогу крім візи в паспорті та сертифікату ковід сертифікату?
-
Підкажіть будь-ласка,не знайшла відповіді((CUAET до 3.2023,включно з березнем чи до березня?Дозвіл на роботу отримується в аеропорту по прильоту в кінцеву точку чи в першому,наприклад якщо пересадка в Монреалі?Чи можливо буде отримати Work permit після того як программа перестане працювати тобто після 3.2023? Дякую!
-
Ок. Прийнято. У мене два питання до дівчаток. Перше - в Канаді у посудомийку не засипається сіль, бо тут вода і так м'яка? Друге: де у них можна купити капронові носочки?)))) Дрібнички, але мені важливо)
-
їхала б ти в рашу та була українкою- супер.
-
війна тут ні до чого? А вам у підвал не кричали російською з гарно поставленим акцентом: "Выходи по одному с поднятыми руками!"? І потім ще багато російської чути, від ворога... Я завжди любила російську, чудово писала нею свої оповідання та вірші, обожнювала і знала на пам'ять багато віршів класиків. Як відрізало після 24-го, знаєте, і це не понти або ще щось...я сама не розумію, можливо, особливість психіки, я просто не виношу цю мову більше і все, я хочу її забути. Бо для мене російська тепер відгукується отим "вихаді па однаму". У вас інакше ставлення, то й хай буде, у кожного свя історія і свої стосунки з російською мовою.
-
Ви праві, мені не потрібно заходити в коментарі та щось писати. Тому що такі люди навіть не розуміють, що якби ще було срср то вони б фізично не змогли б нікуди виїхати і ніколи б не побачити інший світ. А ще навіть дико звучить, коли пишуть, що в срср люди знали іноземні мови. Це просто реально якась жесть😸🙈
-
О Боже Це що за брєд? Хто жебраками розійшовся?🙈 Я з 1995, маю вищу освіту, знайшла роботу тут за 10 днів по професії, на яку навчалася в Україні. А навіть якщо людина не знайшла бажану роботу одразу, то казати що вони жебраки, це як жерти руську пропагадну кілограмами. Освіта африканських країн? Я не знаю, яка в африканських країнах освіта, бо наскільки я розумію, там є різні міста, різні школи і відповідно рівень освіти варіює. Але якщо ви в загальному порівнюєте, бо хочете принизити Україну, то просто відкрийте гугл і почитайте статистику. Там багато інформації, яка для вас буде дуже корисною! А ще підіть в бібліотеку, почитайте хоча б по одній достойній книзі історії України, срср та історії світу. Я впевнена, що і там ви почерпаєте багато цікавого і ваші звивини почнуть думати, що писати або говорити. Бо звучить все написане вами не тільки огидно, а ще й дуже примітивно.
-
🤣🤣🤣 Цікаво як це 5 годин були б 5 секундами? Напевне Матриця вплинула на вас серцозним чином. По-перше welcome home пишеться ось так, а по-друге, ви остання людина, яка буде мені розказувати що робити, як жити і як висловлюватися. Тому keep your advices to yourself please.
-