Українська Канада
-
Доброго ранку всім! Хто вже змінював work permit після med exem, де брали підтвердження що ви його пройшли?
-
Я відправляв паспорт в минулий понеділок, також з трек номером, але просто Deutsche Post. До Берліна дійшов у середу. Вчора ввечері прийшов лист від VFS з трек номером моєї справи. Отже майже тиждень мій паспорт просто лежав у них, поки до нього не дійшла черга.
-
Доброго дня. Я відправила кур'єром паспорт на вклейку візи в Канаду у Варшаві, вложила лист з проханням надіслати мені на e-mail повідомлення коли паспорт буде готовий, щоб забрати самій. Мені прийшов лист, там є correspondence id - це є трек номер, по якому можна відстежувати де паспорт? Скиньте, будь ласка, ссилку де відстежувати місцезнаходження паспорта
-
Є факти, а є емоції Економіка України після розпаду 1991році, була співвідносна до Німеччини (котра об’єдналась), маючи людській потенціал, все розмарнували. Всі державні підприємства стали за безкоштовно приватними?!. В 90х роках моє оточення в м.Києві складалось з працівників різних Наукових спілок, і я пам’ятаю як вони торгували на базарі Троєщина (це був стихійний ринок, де торгували речами на землі та на столах кожну суботу-неділю ), щоб якось вижити мій сусід робітник Науково-дослідного інститута «Кріоелектроніка» ( розробка мікроелектроніки для праці в наднизьких температурах в космосі) їздив в Турцію за товаром щоб його збуди в Україні і хоч якось прогодувати сімью. Так от, Він разом із сім’єю переїхав в Канаду в 1999році, забравши потім практично весь науковий колектив, а вже у 2000 році в компанію Bombardier перїхало багато хлопців із КБ Антонава, (Валерій В. Олександр Д. Проектували фюзеляжі ан70/ ан 140) коли канадці побачили в яких умовах вони проектували, Канадці відразу запропонували 5річний контракт. Я «совкодрочер» з 2003році у Канаді працюю Bombardier Aerospace, моя жінка викладач Хімії в одному із вищів Канади, мій син працює інженером в тех. відділенні SpaceX. Завдяки знанням котрі ми здобули при «радянській окупації» ми спромоглись знаїти себе тут у Канаді, за що я безмежно вдячний. Наша сімія прихистила 4 багатодітних з України в Монреалі, моя жінка увесь вільний час витрачає на допомогу новоприбулим котрі зовсім не знають ні францюзкої/англійської мови і не можуть банально вчитись! Наскільки я бачу з цього чату «новоприбулих» нашому оточенню «совків-спонсорів» треба більш вибірково підходити до теми волонтерства. Майте Повагу один до одного, та до думки інших. Доброго Ранку усім. Гарного дня.
-
Дякую
-
Ні Я щось вимагаю?)
-
Думаю розроблялось вонр не для тих хто ставить самодіагноз Терапевт потрібен щоб сказати чи справді вам до ортопеда Але так, згоден іноді це просто жах
-
Чим я злякала , це смішно , реально , ну хай щастить
-
Так є, чи ні? Зі вчорашнього дня із пустого в порожнє
-
Писали що ні
-
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, Паспорта відправила до Дюсельдорфа з відстеженням DHL, паспорта доставлені ще тиждень тому, від VFS ні слуху, як зрозуміти, що паспорта дійсно у них? І скільки часу займає вклейка? Я в останнє читала що 7-9 днів і паспорта готові, але в мене вже тиждень пройшов і де паспорта невідомо ((