Українська Канада
-
Хтось летить і з 1000 доларами у кармані Потрібно вибрати провінцію та місто, яке ви потягнете Якщо бюджет обмежений, то не вибирайте Торонто та Ванкувер Краще Вінніпег, чи Саскатун або Регіну Можете подивитися, деякі провінції надають тимчасове проживання у готелі (у Вінніпезі так та у Галіфаксі, за інші не знаю) Ще хостів можна пошукати
-
Cad
-
не дуже і дешеві 😂я відео коли дивилась перед тим як їхати так всі казали тут всі їдять лобстерів і все таке ,курицю не знайдете 😂я дуже сподівалась що то так і буде але за два місяці так і не скуштувала того лобстера😂мені здається що ціни на морепродукти тут як в Україні + - 🤪🤪 наприклад філе 800 грамів лососся 30$ приблизно , в Україні я брала 2 кг самих найбільших за розміром креветок за 800 грн а тут такі пів кг стільки коштують 😁😁
-
добрий день ) я у Галіфаксі , мені дуже подобається поки я дуже рада що обрала саме цю провінцію, бо збирались ми і в Торонто і в Калгарі , ми тут тільки 2 місяці , але якщо щось детально хочете спитати по Галіфаксу то пишіть в приват що знаю розповім )))
-
Не зовсім зрозуміла. Чому банку винні 1000 доларів? Якщо ви не знали що то шахраї, та ще сам банк с цього чеку переводить на ваш рахунок ці гроші, і перевіряє чек 7 днів, і потім якщо щось не так, сам банк і забирає їх назад. По логиці має бути нуль, а не мінус 1000 доларів. Виправте мене, якщо не так.
-
Гарно сказано