Українська Канада
-
В Канаду зараз таких наїхало чимало, більшість нажаль ось "таке", сумно але більшість як на мене, шкода....Особисто одного в якомусь чаті спитала хто ти по національності, чоловік з Криму відповів що "людина всього миру" 😂, дуже шкода що таких не вільтрують, дають візи всім у кого є український паспорт, навіть якщо він вже 10 років не дійсний(((
-
з яркого ляку в Києві теж 0.00 🙈🙈🙈 а дати лікарю грошей , дати на фонд лікарні , та ще куча хабарів В меня зараз мама в лікарні за одне обстеження стягли 15 000 грн , правда це вже Дніпро . В Києві ніколи небуло безкоштовной медицини тому що вона це страшна бюрократія , якщо мені потрібно була допомога то потрібно було іхати в приватну клініку , тому що там я за гроші все роблять . А поліклініка це жахіття , одна страшна бюрократія, особливо коли зробили нову медицину . нетреба казати що в Україні безкоштовна медицина тому що це неправда, тому поки ти попадеш безкоштовно до лікаря який тобі потрібен ты посивієш. І ос вам правда 2022 року
-
В рамках окупації були збудовані заводи, медичні заклади, ГЄС, АЄС, безкоштовне житло та інше, що було глобально побудовано після 1991року ? Нічого крім, футбольних клубів і батальйонів «Монако». Польща це приклад коли після окупації країна показала свій потенціал. Є факти зростання і падіння.
-
Вірю, що наш народ нарешті збудеться комплексу меншовартості. Це не до того, щоб паплюжити чи нарікати на інші держави. Це про те, щоб цінувати і розвивати свою, або принаймі припинити поширювати наративи, що тут у нас все погано, ми тільки аграрна, відстала країна і тд, і тп🙄
-
Доброго дня. Дайте будь ласка ссилку на програму cuaet. Дякую
-
Скажіть, будь ласка, при знятті готівки в Канаді з карти Європейського банку. Комісія може бути як канадського банку так і європейського. Якщо не враховувати комісії європейського банку, чи беруть комісію канадські? Цікавлять і банкомати і каси банків. Бажано не теорію.
-
Є один ньюанс, Ви зараз громадянка України, і приїхали в іншу країну «оформляти» нове життя. Якщо б у Вас була ситуація що Ви б щось оформлювали в Україні не як громадянин, а як «прибулець з третьої країни», то Ви б знали де паперці, і 5 годин були би 5 секундами. Якщо когось щось не влаштовує: Чемодан-Україна хайлі велком хом. То як Канада приймає Українців викликає справжню повагу, а то як Українців щось завжди не влаштовує мене просто бісить. Ау люди!!! Ви в іншій державі яка входить до топ 10 держав світу, краще вчиться досвіду канадців з організації життя без корупції і без «родичів/кумів»
-
Привіт! Підкажіть будь-ласка чи треба якісь ліки придбати до переїзду в Канаду - типу від кашлю, для горла, від головного болю, насморку, чи все ж таки це все можна купити без рецепту? Дякую!
-
У Канаді на англійській мові розмовляють , питань нема . Ніхто не готовить ти зрадив свою країну ! Так що не беріть дурне у голову ! А думайте краще о хорошому
-
У вас така позиція , а в мене інша , якщо люди хочуть розмовлять російською мову , то нема проблем . І війна тут не дочого . Не потрібно змушувати та відноситися інакше к людям . Розмовляєте українською супер ! Російською супер ! Ти все одно українець !!
-
Яка у вас робота, що робите?
-
Ось писав про тест і посилання на додаток
-
Привіт! Хтось здавав недавно тест з теорії на права в Онтаріо? Питання такі як в укр версії правил чи інші?