Українська Канада
-
ну, ми із сестрою вважали до приїзду в Канаду, що ми непогано знаємо) Приїхали сюди - сиділи в тихому шоці, що не розуміємо нічогісінько з того, що нам говорять. А самі канадці нам кажуть, що ми непогано говоримо і розуміємо. Думаю, що лестять, бо більшість часу при розмові ми або схвально киваємо головою, або перепитуємо "соррі?"
-
Влаштувалася легко, вони мене самі запросили на співбесіду, приїхали додому за мною і завезли в компанію, щоб показати де вони працюють і яка компанія. Але перед тим я спілкувалася і з мерами двух містечок, які пропонували надіслати їм резюме для пошуку мені роботи. Тобто вільна англійська- це наскільки вільно і чисто ви спілкуєтеся, і пишете. P.s. Не прийшлося їм слати резюме, бо знайшла роботу самостійно швидше. Не знаю як де, але тут роботи хватає.
-
Добрий вечор , будемо у Калгарі через тиждень. Будь ласка підскажіть , кто жив у хост Фемелі перші дні , як ви їх знайшли та де . Або де взагалі шукати житло, а краще дешеве , або безкоштовне .
-
цікаво, як ви влаштувалися на таку посаду без вільного володіння англійською?
-
и сейчас, помимо работы, еще ондайн курсы английского проходу и онлайн курсы трезмесячные на бухгалтера...времени не хвптает не на чьо...но я знала на что иду...и не жалею пока
-
пока выучишь ящык, могцт уже и прикрыть лавочку с выдачей виз для украинцев. Я та самая, о которой автор говорит, да, я несколько месяцев учила перед поездкой, но этого очень мало...но все же...я работаю в коллективе, где нет ни одного русско или украиноговопящего. ла, трудно, везде...но как раз именно благодаря тому, что я в англоящычной среле язык учится быстрее. Может мне повезло...Не знаю, но и жилье нашли и работу
-
Пишіть в такому разі конкретніше де саме,так це просто ваша фантазія.Таке можливо було в декількох пологових у обраних лікарів, до війни ,в випадку що лікар серед ночі особисто до вас приїзджає в свій вільний час,це так звані договірні пологи,людина на цю суму погоджувалась.Зараз такі суми вже ніхто не озвучує навіть за приватні пологи.Тепер скажіть скільки такі приватні договірні пологи будуть коштувати в Канаді? Приклад в Маямі 60 тис $.Є різниця?
-
Доброго дня всім, порадте будь ласка нотаріса в Торонто/Міссіссага/Етобіко щоб зробити довіреність на чоловіка (українською).
-
знаю безкоштовний онлайн-курс з ангнлійскьої сьогодні починається -напишіть в лс - відправлю посилання
-
Безкоштовно