Українська Канада
-
Медицина в Канаді норм. Проблема з часом очікування. Толку від безкоштовної медицини і високоякісного обслуговування, якщо ти дав дуба доки чекав) Це не критика, а просто факт
-
Всі ці пости іммігрантів в минулому. Ще раз доказують популярну теорію, що іммігранти заморожують стан країни, яку залишають, в своїй пам'яті. Один мій знайомий переїхав підлітком в США в 1991. То він ще до 2010 мав комплект спортивних костюмів в шафі і думав, що то модно в Україні та країнах пострадянського простору
-
Після 14го оформляв всі документи без проблем в Україні. Прийшов, прозорий офіс, взяв квиток у приємної дівчини на ресепшині, безкоштовний WiFi, до 15 хв очікування. За столиком чітко говорять, які потрібно документи. Або онлайн через ДІЯ. Канада поступається однозначно на даний момент
-
Але я б навіть рекомендувала сходити в агенцію по найму, де ви проживаєте, і уточнити по місту, району( регіону вашому) середні зп. Бо я так і робила, і добре що дізналася раніше, то коли пропонували роботу я уже знала скільки маю отримати, і мені пропонували менше, але я повідомила скільки хочу- стільки зараз і отримаю. Вони погодилися. Але середня, ти є дуже широко якщо для однієї провінції навіть.
-
Нереревешена медицина?))
-
Лейтмотив повідомлення: "В Канаді імігрант - це нормально."