Українська Канада
-
Але я б навіть рекомендувала сходити в агенцію по найму, де ви проживаєте, і уточнити по місту, району( регіону вашому) середні зп. Бо я так і робила, і добре що дізналася раніше, то коли пропонували роботу я уже знала скільки маю отримати, і мені пропонували менше, але я повідомила скільки хочу- стільки зараз і отримаю. Вони погодилися. Але середня, ти є дуже широко якщо для однієї провінції навіть.
-
Нереревешена медицина?))
-
Лейтмотив повідомлення: "В Канаді імігрант - це нормально."
-
Зазвичай у вас є 30 днів, щоб надати біометричні дані, але термін дії вашого листа не закінчується після 30 днів. Кінцевий термін подання біометричних даних буде продовжено, доки ви не зможете записатися на прийом і відвідати місце збору біометричних даних.
-
+ Той автор багато чого в житті не знає. Дуже одіозне, поверхнє узагальнення багатьох аспектів життя в Канаді.
-
Я не хочу ображать автора, але той автор якій це написав не знает Українців. Він просто Канадець українського походження. Українці не знають всіх мов Евросоюза. Але працюють і живуть во всіх странах европи багато років і нас не тисяча на міліони настоящих Українців!!!