Українська Канада
-
В том і справа, що руками мало хто хоче працювати. Але навіть з високим рівнем англійської і вищою закінченою освітою в Україні, мало ймовірно працювати за своєю спеціальністю в Канаді, все одно прийдеться підтверджувати свій диплом (а це означає практично все з нуля )
-
Це адреса, де здають документи
-
Так конверт А4 треба взяти з собою.
-
Що вас спершу образило, емоджі «какашка»? Я ж не вас так називаю. А своє ставлення до вашого повідомлення. «…і це не співпадіння та велика кількість людей, це просто спосіб заробляння грошей» - кого ви звинувачуєте, Львівське відділення? А там часом не наші громадяни працюють, що ви їх звинувачуєте? Чи людей, які 24/7 шукають іншим місця за платню? По-перше вони також наші громадяни, а по-друге - це ж пряма залежність від того, що дуже багато людей і всі шукають можливостей хто як може. Вибачте, що написала за включити мозок. В цьому я погарячкувала. Але просто дійсно не розумію звідки ви взяли, що це все не через велику кількість охочих. Хоча розумію, що весь цей процес тримає всіх на межі. І багато людей вже просто зневірились. Хочете мою пораду? Ось вона: пробуйте. Знаю людей, яким вдалося записатись самим. Правда в декотрих на це пішло багато часу і нервів. А в декого чисто випадково вийшло (зайшли в момент, коли виклали нові слоти). Можете - здавайте закордоном.
-
-
Там все просто: приносите паспорт з листом - запрошення на вклейку, а також офіцер на вході дасть бланк згоду про обробку персональних даних. Все заповнюєте, заклеюєте в конверт і кидаєте в скриньку на 1 поверсі.
-
-
play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.translate
-
Робиться за допомогою Google Translater. Дуже корисна і зручна програма.