Українська Канада
-
Чекати, можливо ще не дали йому трек номер
-
Доброго дня, Сьогодні в консульстві віддала паспорт для вклеювання візи в Мадриді. Обіцяли до кінця дня надіслати почтою або повідомлення,щодо мого статусу. Рекомендували:якщо нічого не прийде,прийти до них по можливості. Як очікувалось,нічого не прийшло на почту або повідомлення. Питання: Чи потрібно переживати? Чи почати метушитися після 3-4 дня. Живу в Барселоні й не хочеться зайвий раз їздити. Чи почекати 2-3 тиждня й потім приїхати, забрати.
-
В пріорітеті думаю ціни за місяць на життя І точно не великі міста типу столиці Я думала за Квебек.
-
Хто бажає посилитись в Альберті в невеличкому місті до 100 тис чоловік раджу ознайомитись з провінційною програмою rural renewal. Нещодавно Альберта опублікувала список міст для цієї програми це: Місто Брукс (включаючи: місто Бассано, село Герцогині, графство Ньюелл, село Розмарі) Місто Гранд Прері Графство Гранд-Прері (включаючи: місто Секссміт, місто Вемблі) Регіональний муніципалітет Вуд Баффало Місто Іннісфейл Місто Табер (включаючи: муніципальний округ Табер, місто Воксхолл) Місто Трочу Місто Вайткорт Муніципальний округ Смокі-Рівер (включаючи: місто Фалхер, місто Макленнан, селище Доннеллі, селище Жирувіль) Муніципалітет Джаспера www.alberta.ca/aaip-rural-renewal-stream-eligibility.aspx#jumplinks-0
-
Зрозуміла, дякую за відповідь.
-
Тоді такого варіанту не було
-
Ще можна електронкою відіслати їм заявку на запис. От я і думаю як краще.
-
Так по календарі
-
Добрий вечір, ви по календарі записувались?
-
Я записався самостійно без знайомств та без грошей
-
Ще й за які гроші...
-
Я був записан на 10.10 а дружина на 12.10 прийшли в суботу та здали разом.
-
Самостійно можна! Я у минулому місяці записав себе та дружину, в суботу здали біометрію удвох. Але записатись було важко, майже два тижні моніторів кожну годину.
-
Берлін - поштою Дюсельдорф - можна особисто