Українська Канада
-
Надіслав
-
Треба розібратись в системі екзамену - є дуже багато матеріалів на ютубі, на сайтах Вивчити саме скільки який блок триває похвилинно, весь цей тайм-менеджмент Купити книжку з прикладами завдань з екзамену і розбирати їх Спочатку просто, потім на час (Звісно, я коли готувалась - в інтернеті брала, але все ж таки раджу поважати авторські права) Є іще школи British council - вони роблять непогані курси
-
А підкажіть будь-ласка як краще готуватись ?
-
Поглиблено вивчала в університеті, багато спікінгу, міжнародні тести ніколи не здавала. Але книжки були на рівень С1.
-
А який в Вас рівень англійської?
-
Я не маю на увазі блогерів, які знімають своє життя. А про будь-які канали. Наприклад, мені були цікаві канали про електроніку, автомобілі. Я знайшов відповідні канали. Так само і ви можете знайти на будь-яку тему. Може не обов'язково це саме приватні блогери, а якісь тв-передачі, новини (до речі, такі теж дививс, серед них є багато зрозумілих дикторів). Плюс ютубу - що там є субтитри (на всі видео, автоматичні), та відео зазвичай короткі, тобто не втомлюєшся.
-
Всім привіт. Пишу для тих, хто зіштовхувався з проблемою, коли Візовий центр не робить відправку паспорту після вклейки до країни, де ви знаходитесь. Я два тижні вела постійну переписку зі службою підтримки, перебирала різні варіанти, так як не могла знайти когось довіреного в країнах, куди з Відня роблять кур'єрську доставку. І лише на другий тиждень мені прийшло повідомлення із таким змістом: "For any other location you can provide us with an inter national shipping label so we can send the document back to you" Тобто достатньо звернутися до служби доставки і сформувати у них відправлення (і оплатити його звісно). З цього відділення формується накладна і якраз PDF накладної потрібна візовому центру, щоб відправити вам документи. Щодо всіх інших деталей сказати не можу. Реквізити відправника, вочевидь потрібно уточняти в самому центрі. Я цією опцією так і не скористалася, так як все ж знайшла людину, що може забрати мій паспорт. Але, якби знала про такий варіант із самого початку, уже б тиждень як мала свою візу на руках