Українська Канада
-
Лісичанськ!
-
Не зрозуміла, якщо чесно про освіту. Ви мали на увазі, що ви - юрист та не вірите в документи «для галочки»?
-
Можу почати Херсон.
-
Щиро рекомендую, послухати Нарімана як буде нагода. В нього дуже цікавий (на мою думку) подкаст «Мінкультпривіт». Він так дуже гарно окреслює межу між документами і фактажем з приводу Криму. Та і гості в нього цікаві — не попсові
-
Може краще в міста пограємо?
-
А ну я що так то "Ок" я тоді краще спати піду. 😁
-
це національна розвага та не тільки срач в коментах, а ще і цікаві дискусії
-
Я вибачаюсь а чим цей увесь """СРАЧ"""" відноситься до назви группи???! """Українська Канада""" Вам що більш робити нічого?
-
Не знала, але зараз скільки додатків, підручників, відео уроків і т. д., що мій мозок не може так багато всього сприймати, тому поки дотримуюсь того методу граматика+вивчення 10-15 слів в день+англомовні серіали ввечері. За 5 місяців в мене є невеликий прогрес, але нажаль не такий вагомий, як я очікувала… І чесно кажучи іноді опускаються руки, коли починаю, щось прослуховувати і мало що розуміти 😔
-
Але ж не одним адміністративно-територіальним) Де—юро - автономія, де-факто - ніт
-
Ніяких шкіл татарською, культурних осередків та іншого. З цього приводу прекрасно висловлюється Наріман Алієв (український кінорежисер кримсько-татарського походження)