Українська Канада
-
Ні. Свій парламент, що приймав законодавчі акти в межах чинного законодавства України. Але був свій кабмін Криму чого не було у інших областей. Не було ж Кабміну Черкаської області
-
Ніяких шкіл татарською, культурних осередків та іншого. З цього приводу прекрасно висловлюється Наріман Алієв (український кінорежисер кримсько-татарського походження)
-
Але ж чомусь завжди йшло уточнення що на правах області
-
Маємо документ. Що значить для галочки ? Все прописано було на законодавчому рівні. АР Крим мала свій парламент, свій кабмін і т.д. ніяких галочок
-
Пишіть англійською тоді і непересваритесь!
-
Ну кримські-татари останнім часом почали піднімати це питання, адже автономія, дійсно, має певні характеристики, яких де-факто не було
-
У нас там і рада своя була, не знаю правда чим вона займалась, бо в шкільні часи це не надто мене цікавило
-
Може Вам цікаво буде, дуже класний канал по вивченню англ. мови, хоча можливо ви цей канал вже знаєте: youtube.com/c/LearnEnglishwithBobtheCanadian
-
Пам'ятаю зі школи "24 області і АРК на правах області". Тож мабуть ця автономія була так, для галочки. Що це АР знала, бо там і жила)
-
Крим АР
-
Не знала про автономії. Але все ж таки
-
Вдома хоч французькою, китайською як зручно, тут давайте всіх поважати, особливо тих хто створив групу
-
Тут не зовсім вірно - унітарна країна не може мати автономій. Так що приклад не зовсім доречний, але так склалося історично
-
Це не поради, без образ, це правила групи, і будь ласка, дотримуйтеся їх
-
От знову поради.... Мені не важко і методики переходу не зовсім потребую. Справа в звичці
-
Приклад не доречний. Швейцарія - федерація, і різні мови там в різних кантонах. Україна ж унітарна
-
От як буде Швейцарія - тоді заговоримо всима мовами, а поки що в нас тривога щодня та майже щогодини через клятий «рузький»
-
То ви це назло робите?
-
Починається... В нас одна мова І тут в групі в правилах вказано теж що мова спілкування англ або укр
-
Але письмово значно легше перейти на українську, особливо якщо вона рідна. Для мене наприклад рідна російська, так вже історично склалося що мої пращури переїхали в Україну з рашки за радянських часів. Але письмово перейти взагалі не було проблемою, а згодом і в побуті перейшла
22 Jan 2023, 19:22
13565/123896
3 minutes ago