Українська Канада
-
Добрий день Підкажіть яке найвигідніше місто для переїзду в Канаду? Дякую
-
Вам повинен прийти лист, з візового центру, про запит на вклейку візи у паспорт. І ви його або відправляєте поштою, або власноруч відвозите. Куди? Там де ви здавали біометріку. Якщо вас запит не приходив, то нічого нікуди відправляти не треба
-
Таке саме питання, тільки з Польщі 🙏🏻
-
Можно відповідь я теж хочу знати...
-
Привіт, шановні. А в кого була ситуація, що термін паспорту закінчувався по прильоту в Канаду? І як давали дозвіл на роботу?
-
Доброго дня! Хто відправляв паспорт на вклейку візи в Варшаві? Яка процедура? Чи можна приіхати на вклейку самостійно? Потрібно попередньо узгоджувати візит? Хто знає скільки очікувати повернення паспорта з вклеєнною візою( хоч приблизно які межі)? Буду дуже вдячна за консультацію!
-
Як вирішили питання, якщо не секрет?
-
Хто відправляв паспорти до риму і чекали по 4-6 неділь, отримали вже паспорти, скільки часу загалом чекали?
-
🙏🙏🙏дякую )
-
всім привіт ) підкажіть будьласка, а моя українська сим карта буде працювати в Канаді? в нас якщо я не помиляюсь роумінг відмінили?
-
Ок🤷🏻♀️
-
Я вже вирішів самостійно, дякую.
-
Ви ще потребуєте на нього відповідь, чи Вам підказати?
-
Напииклад щодо тимчасової оренди житла, якщо немає кредитної історії. Контакти ріелторів, які готові правцювати з українцями.
-
А які були запитання, цікаво🤔
-
Коли я переїхав в Торонто тиждень тому, я написав тут декілька питань. Нуль допомоги. Ок. Але я вселдно ділюся своїм досвідом, щоби якось допомогти іншим.