Українська Канада
-
всім привіт ) підкажіть будьласка, а моя українська сим карта буде працювати в Канаді? в нас якщо я не помиляюсь роумінг відмінили?
-
Ок🤷🏻♀️
-
Я вже вирішів самостійно, дякую.
-
Ви ще потребуєте на нього відповідь, чи Вам підказати?
-
Напииклад щодо тимчасової оренди житла, якщо немає кредитної історії. Контакти ріелторів, які готові правцювати з українцями.
-
А які були запитання, цікаво🤔
-
Коли я переїхав в Торонто тиждень тому, я написав тут декілька питань. Нуль допомоги. Ок. Але я вселдно ділюся своїм досвідом, щоби якось допомогти іншим.
-
Нічого. Але ж це не моя група, і не мої правила, чи не так? Але я намагаюсь допомагати усім, кому це потрібно. Без зауважень.
-
Адмін, аніж кожного разу роботи зауваженні, ви б кращ зробили нормальний Q&A з основних питань (хочаб на безкоштовній tilda), щоби люди не писали однакові птиання кожного дня, та почали б використовувати хештеги в кожному пості в цій групі, щоби можно було фільтрувати питаня по групам та темам. А тут страшений mess. Дякую.
-
дякую!
-
Привіт! Я читав, що офіцери дають всім стандартні перміти. Я думаю, що треба йти до Service Ontario и просити їх дати новий локумент.
-
Добрый вечер, группа ,подскажите, пожалуйста, может кто-то сталкивался с такой проблемой: До прилёта в Канаду прошла полный медосмотр в сертифицированном центре в Варшаве,с целью получения на границе open work permit, для работы в системе здравоохранения.В центре дали бумагу, потвержающую прохождение комиссии и сказали показать офицеру на границе, но он почему-то выдал Work Permit Open с ограничением работы в системе здравоохранения .У кого такая же ситуация?В чём причина?Как можно эту проблему решить?Подскажите, пожалуйста))
-
Дякую)
-
то не те))) Маршмеллоу в Україні є також, але то і приблизно не зефір.