Українська Канада
-
Вітаю. Хто подавався на візітор візу вже з канади, прилетівши по фоіл лесс? Що ви загружали як proof of upfront medical exam? Я його здав ще давно після прильоту, але ніяких пруфів мені не давали по ньому. Як отримати цей пруф і де він може бути? Чи я правильно зрозумів що той medical exam то є огляд, який обов'язковий на протязі 90 днів після прильоту?
-
Всім доброго дня! Вибачайте за дивне питання, але хтось знає чи є зефір смачний в Канаді? І якщо він є, то як називається англійською?
-
Канадці мають право працювати з 12 років за згодою батька чи опікуна. Із 15 років можна працювати без згоди батьків. Тим не менш, повну мінімальну зарплату канадці можуть отримувати лише з 18 років. Виходячи з цього в аеропорту можна у офицера прохати і Study і Work permit для підлітка.
-
тобто в аеропорту доньці можуть дати ворк перміт?
-
а вона зможе получить ворк пермит з этой визой?
-
дитині 15 років, робили візу та вибрали це Visitor visa application, вона з цим типом візи зможе підробляти?
-
Э хтось з Берліна, хто тільки збирається на біометрію?
-
В тему про русню в Канаді
-
Доброго дня друзі. Мій друг професійно ремонтує авто більше 10 років. Різні марки та майже всі види робіт. Знаходиться на SW, Calgary Він робить гальмівну систему, ремонт двигуна, ремонт автоэлектрики, ТО, ходову частину авто та багато іншого.А ще допомагав мені і другу підібрати авто, їздив з нами на перегляд. Всього і не напишеш, робив авто мені і товаришам і всі дуже задоволені. Знаю що для людей які приїхали в Канаду це дуже актуально. Хлопець частину доходу постійно передає на дрони, одяг та іншу амуніцію для ЗСУ. Дуже порядна людина. 7782587404 Роман
-
Сам в Варшаву відвозив, то два тижні чекав