Українська Канада
-
Сьогодні зробив своїй мамі статус UKR в Польщі, 30 км до Варшави. Мама має вклеїну канадську візу (ворк CUAET) і нічого не сказали навіть, хоча її бачили І по своєму досвіду життя в Польщі, можу сказати - не роблять статус через візу в Канаду? Тоді поїдьте в інше містечко, селище і спробуйте там, тут вся Польща живе по різних правилах, хтось буде вимагати з вас ледь не аналіз сечі, а хтось навіть паспорт не попросить
-
Доброго вечора групо. У мене такого роду запитання. Скажіть ще десь у візових приймають дитячий паспорт без запиту. Чи потрібно обов'язково на нього чекати. Я проходила біометрію в Мадриді. Відгукнітся хто що знає. Наперед дякую 🙏🙏🙏
-
Хтось подавав паспорт на вклейку в Ангілії? Як це правильно зробити? Які терміни?
-
А скачати через інший браузер пробували?
-
Не відкриває
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка Сайти або групи у фейсбук для пошуку прийомної сімї.
-
То Вам треба через нову версію Адобу спробувати відкривати
-
Доброго вечора! Може хто підскаже, або в кого також була така проблема. Прийшов лист в акаунт що треба через посилання заповнити форму в форматі PDF, але дане посилання не відкривається, таке враження що воно закодоване. Підскажіть будь-ласка після здачі біометрії пройшло 3 місяці. Два місяці підряд присилають лист де вказуют що потрібно заповнити форму так як я раніше працював держ структурах.
-
Хочу сказати що кому як щастить. Я літала до дочки на свята в Польщу то мій паспорт розглядали мало не під мікроскопом ( мій BRP їх взагалі не цікавив) а через 5 днів поверталася до UK 🇬🇧 то знову дивились в мій закордонний паспорт і перепитали разів зо п’ять чи є в мене Дія і чи брала я захист деінде ( чого якраз я не зробила ні в одній країні і взагалі ніде не брала ніякої допомоги окрім Великобританії де я і живу ) Потім мене ще і сфотографували !! І при цьому на мої запитання відповідали що все гаразд, пані, не хвилюйтеся . Нічого собі не хвилюйтеся )) Тепер навіть не знаю як буде, якщо знову захочу прилетіти до дочки в гості ..