Українська Канада
-
Зрозумієте. Тут багато ще чого буде.
-
Ви. Обисто звернулись до установи?
-
Ціль- включити якнаймога людей в питання шахрайскьких схем. Потім- кого ти, Канада приютила???
-
Я написала цей трек номер тільки для того щоб хто подавався і чекає відповіді щоб провірив свої дані,а не для того щоб мене шахрайкою обзивали
-
У вас була подібна ситуація?
-
Sorry,I didn’t get it!Why are you so pissed?
-
Номер у другому. До лички цієї благодійної прийде дуже багато!!! Питань від людей, що виїхали з села, неосвічених. Воно там буде пропонувати вирішення питань за гроші. Це- ціль такого тут.
-
Не потрібно так хвилюватись..Начебто дівчина зателефонувала..грошей ніхто не просив..Заспокойтесь
-
Це пише та яка в 14 році ще закликала щоб Расея помогла им.І не знає що українці кожен в своєму куточку розмовляє на своєму діалекті. А ви вже немаєте до чого придертись. Ідіть помоліться!
-
Іди в гори. Зрозуміло? Ще одна.
-
What are you talking about?
-
Ще одна шахрайка включилась.
-
Немає сумніву. Несіть гроші, дурні.
-
Українці не напишуть: надіюсь. Вони напишуть: сподіваюсь. Банда шахраїв.
-
Ви пишите дурниці,людина хоче допомогти, а ти накинулась,сором,ганьба Все буде 🇺🇦
-
Перевірила по вашому номеру який ви надали,нажаль то не наш номер,відправили паспорт більше тиждня назад і тиша.Дякую за важливу інформацію.Надіюсь людина знайдеться і забере паспорт
-
Ви пишите дурниці. Який код на ваш телефон??? Ви особисто звернулись, щоб з’ясувати обставини? Ви особисто звернулись туди? Вам відмовили і ви ганяєте по чатам в пошуках невідомої вам людини?
-
Центр звернення Варшава візцентр що не зрозуміло з повідомлення.Код не на телефон а на чужий емейл цього достатньо для них.І відслідкувати неможливо ви цього не розумієте!?Відслідкувати може тільки власник паспорта. О Боже які ви далекі від цього а як далеко зайшли в своїх розмовах!!!
-
В мене є паспорт і все. Людей не надурила. Все чесно
-
Неллі заспокійтесь вже зрозуміло що вас це не стосується або можливо навпаки ви свій укр паспорт втратили ще в 14 році
22 Jan 2023, 19:22
14117/123872
about an hour ago