Українська Канада
-
Боже інші допоможуть як не ви. Я вас ігнорую. У мене немає часу на таких як ви. А власник нехай знайдеться🙏
-
Ось наша Ксенія ліквідувалась. Людоньки, не довіряйте нікому і не шукайте підтримки. Лише чесно: документи- зв’язок з установами. А там Надія на свої сили і добрих людей. Всім бажаю знайти захист.
-
Якби ви описали ситуацію, ваше звернення до центру, його відповідь- було б зрозуміло. Для багатьох. А так це- схема шахрайства до довірі і наївності. Лише так.
-
Документацію займаються відповідні установи. І ніхто не допоможе. Ні ви, ні я, ніхто інший. Напевно, тут людини той і немає. І що? Пропадуть документи. Ви не захотіли звернутися до центру надання таких послуг, а тут???
-
Ніде не було інформації про цей літак. Як вловити наступний рейс?
-
Погоджусь з вами що хіба таким як ви це і прийде до думки!А я знаю що тут багатьом допомагають і тільки подала інформацію.
-
Ксенія. Ви звернулись до центру?
-
🤣Мені здається що це тільки ви незнаєте як відслідковувати трекінг номер.
-
Розкрию, адмін вибач, схему. Як я бачу цю історію так. Зараз, купа людей буде писати цій дамі, схвильовані власним кейсом. За гроші буде обіцяне відслідковування. І все, власне.
-
Я і не вирішую. Попередила людей про такий засіб шахрайства. Не палиться. Все зрозуміло.
-
Ну і не вам вирішувати!
-
Цим точно не ви повинні займатися. Крапка.
-
А ви не розумієте що тут скоріше знайдеться людини ніж візцентр відкриє моє звернення. А якщо вам відомо після тижня часу якщо власник паспорт не забере його відішлють не по адресу проживання а у консульство в якому вклеювали візу
-
Вважаю, написавши до установи з означення помилки- вони самі знайдуть ту людину. Ні?
-
Я про друге. Ви не зрозуміли.
-
Дякую за пораду. Не ваш трек пропустіть інших
-
Напишіть листа. Звернення. Що ви не та людина.
-
Вибачте категоричніть. Але зверніться для пошуку даної людини до відповідних установ. Чому вона тут має бути?
-
Тобто до якої країни я приїхала,незрозуміла?І цим ви хочете сказати що я порушую закон?Я нікого не розшукую я надаю інформацію.І мені не важливо кого саме буде цей паспорт. Я не збираюсь з кимось знайомитись. І помилка насправді можливо не візцентра,а того хто скористався нашим емейлом і вписав його в форму при подачі паспорта.От і допомагай комусь як зразу розумних ворон багато. Можливо ви навіть не знаєте щоб відслідкувати трек потрібна особиста інформація така як дата народження. То про яке шахрайство мова???
-
Адмін. Зверніть увагу. Можливо, це шахраї і люди в стані стресу масово будуть просити відслідкувати свої кейси, за гроші, власне. Тхне шахрайством від такого повідомлення.
22 Jan 2023, 19:22
14146/123899
about 5 hours ago