Українська Канада
-
Не потрібно
-
Підкажіть чи потрібно для здачі біометрії в Кракові ще додаткові документи окрім Biometric Collection Letter та Appointment letter?
-
Job offer вже є, мене один хлопець запулутав, каже що потрібно ще якісь Pay Check. Я запитав у менеджера, а вона каже що пейчек не може дати. Я ще буду уточняти в неї як доїду, може вона не може бо я ще в них не почав працювати?
-
Підскажіть хтось, де почитати, Alberta Opportunity Stream, як я буду доводити що я працював 12 місяців? Бо на сайті цієї програми там такий нюанс не вказаний
-
Добрий день. Через тиждень буду здавати біометрію у Кракові. Туди потрібно мати Biometric Collection Letter та Appointment Letter. Чи потрібно ще щось додатково роздруковувати?
-
Або сайт, де можно дізнатися таку інформацію?🙏🏻
-
Ванкувер
-
Доброго дня, хочу задати питання. Мені сказали таку річ, що коли я прибуду до Канади, то волонтери поселять мене до готелю і допоможуть зі всіма доками. Правда то, чи нє? І які є поради як бути в перший час. Зазделегідь, дякую за відповідь.
-
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, варіанти відправлення речей до Канади/Монреаль поштою з Європи.
-
шахрай?
-
Ну для Канади Крим визнається Українським, тому й паспортизація не признається, для неї все жителі крима українці. Я думаю так
-
Їм видавали наші паспорти при без факту відмови від рузгага? Нонсенс, та і хер с ними, тут мільйон уродів виїхало с ерф , чи не будуть їх пускати в Канаду хоч
-
Прийшов лист про зміну статусу на порталі : Your application was approved. Це не означає, що вже вклеїли візу в паспорт?