Українська Канада
-
Так вони с Крима , крисяни, хто б їм тут його зробив
-
Була подібна ситуація, чекав місяц поки отримав на пошті лист з паспортами. Вони вислали зворотньо
-
Є таке питання - хто відправляв паспорти на вклейку візи кур'єром до vfs в Мадриді. ? Як довго чекали повернення паспортів з візами (кур'єрською доставкою) ?
-
Як вони с рузге паспортом взагалі могли там отримати статус, чи CUAET, взагалі стосовно орд кацапні , Канада буде їх приймати, інтрига
-
Шановно спільното!!! Буду вдячний за відповідь. В мене так вийшло що я подав на себе дві аплікації. Спочатку створив собі аккаунт і подав заяву, сдав відбитки пальців, а пізніше дізнався що потрібно заповнювати на всіх членів родини і створив НОВИЙ аккаунт на дружину і там заповнив на дружину, дитину і ЩЕ РАЗ на себе. В аккаунті дружини мої дані щодо відбитків ПІДТЯГНУЛИСЯ і в моєму аккаунті також. Питання: залишити все так чи один аккаунт видалити тому що фактично на себе я заповнив двічі? Як вважаєте чи не завадить це отриманню візи?
-
Підкажіть будьласка жінка подавала аплікацію на на свою фамілію. Пізніше вийшла заміж і сказали поміняти паспорт на фамілію чоловіка. Чи можна реєструватися на здачу біомертії на новому паспорті коли аплікація на старому.
-
Добрий день. Отримала запрошення паспорта на вклейку візи. Через кризисну форму запросила фоіл лесс візу. Через 2 тижні прийшов лист на пошту, що вони перевірили інформацію і передали її у відповідний офіс. Чи це така процедура і я чекаю далі чи я може щось не вірно вказала, може хто подавав, підкажіть будь ласка як було? Дякую
-
Нам також прийшли листи запрошення на біометріі у той же день коли заповнили анкети.
-
Я здавала у Берліні
-
Тут не банить за посилання?