Українська Канада
-
Привіт! Підкажіть будь ласка, волонтери просять надіслати фото візи для реєстрації у програмі. Чи можна це робити? Чи це не може потім якось бути використано проти мене?
-
Я знаходжусь в Італії і незнаю чи чекати чи у Відень їхати
-
Вчора прочитав у ФБ. Ми чекали поки поки прийшли електронні листи для дітей на виготовлення SJTD
-
Ми вказували максимальну дату
-
Привіт. Є якесь пришвидшення розгляду анкети на дітей.? Якісь новини. 2 місяці чекаємо
-
Привіт. У дітей немає закордонних паспортів тому анкету заповнюю з свідоцтвом про народження. І виникає питання, що писати в графі термін дії документу, обрати максимально довший термін??? Хто стикався допоможіть будь ласка.
-
Кожного дня приходив лист де паспорт
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, щоб працювати в продуктовому магазині треба знімати обмеження з Ворк Перміт? Де це можна глянути? Хто мав досвід? Дякую 🙏
-
www.canada.ca/en/health-canada/news/media-room/video-gallery/reducing-radon-your-home.html Старий матеріал, але пізнавально
-
хтось чув про газ радон в Канаді, чи є якісь датчики для цього
-
Дитині 16 років, перший акаунт вся родина а потім зробив собі окремо отримав, потім дитині теж отримала 7 числа
-
Доброго вечора, а в вас дитина неповнолітня? Чи була її анкета в першому випадку?
-
Там написано якщо ви в Канаді були на мітингу то кидайте фото і як приклад фото в Вінніпегу, нище ще кидали фото з Торонто
-
Дякую
-
Дякую
-
Дякую
-
Якщо ви сім'я але не одружені, подаєте як common low. Але необхідно додати документів , що ви в такому стані більш ніж 1 рік, це можуть бути договори оренди, чеки , фото і т.д ну і звичайно діти
-
в анкеті буде запитання про ваш сімейний стан і там буде потрібно обрати з варіантів одружений, не одружений, вдівець і тому подібне. Чи категорія батьк, мати син. І вот я не впевнений чи можна подати двох не одружених і не рідних людей в одному кабінеті
-
Привіт. Прийшов оформлювати SIN і не можуть ідентифікувати мій Work permit. Хтось стикався с такою проблемою?
-
Тобто не як сім’я ?
22 Jan 2023, 19:22
14329/123702
12 minutes ago