Українська Канада
-
А в Галіфаксі шось буде/ було?
-
Ні, це обов'язковий, 250 на дорослого і 130 на дитину. Це саме той котрий після приїзду.
-
Я киплю 🤬
-
Вам видали ворк перміт в аеропорту на термін 3 роки з дати заїзду? Чи на той самий термін, що вказаний в листі, що приходив на пошту?
-
От на тому фото я і є :)
-
Торонто вчора
-
Доброго дня, мені потрібно відправити паспорт на вклейку візи в Австрию з Праги, якщо хтось знає, підкажіть будь ласка адресу? Та можливо хтось знає скільки це буде коштувати?
-
Так ящо вам цікаво, писав для монреальскої групи пост про те скільки грошей витрачає сім'я в Монреалі. Далі багато тексту. Так як я писав, думаю написати що та як на сім'ю із трьох вийшло за вересень місяць. Загалом витратили 4734.33 (+357.42 укр картка) c$. З них вийшло так: 1) Оренда житла та комуналка у нас 3076 c$. Але тут треба зрозуміти, що я не знав що оплачувати оренду можна у кінці місяця, і оплатив за вересень на початку, і потім ще раз оплатив за жовтень, тому два рази за квартиру у місяць вийшло. Ще 66 баксів за Service de Garde у школі ( це коли доглядають за вашою дитиною в позанавчальний час) 2) Їжа - 964.16 ( 606.74 + 357.42 ) Покупки у продуктових - 385.76 Купували продукти в основному в IGA, Epicurie, Marche Newon. Сюди ж додам ресторани* 220.98 баксів. Не без гріха, дуже полюбив місцевий бургер кінг. Тож 385.76 +220 = 606,74 також трохи витрачали на їжу з укр картки (+7002 грн їжа та 2870 ресторани. в перерахунку на долари 357.42c$ ) 3) Різні покупки. 363.98 - cюди попали усілякі покупки у долорамі, волмарті, магазинах іграшок, і магазинах різних баних приколів та одяг. 4) Транспорт - 38.50 у мене майже нема потреби користуватися транспортом, тож купую абонемент на 10 поїздок у метро на зону А + по потребі якщо більше 10 виїзжаю. 5) Здоров'я та таке інше тут вийшло 649.11 $ тут треба розуміти, що пару раз купували якісь сиропи бо захворіла дитина, та 630 баксів було витрачено на Мед огляд. Ось такий ось місячний огляд нашої сім'ї. Склад Я, Дружина, Дитина 6 років, Собака шпіц (4 роки, 3.5 кг) Коротко підсумовуючи, з суми 4734.33 можна відняти 1505 $ бо два рази в місяць за аренду платити то виключення а не постійна трата. А отже в місяць на трьох виклали 3229 баксів. Також можно відняти 630 баксів (Мед огляд) і отже вийде, що на саме проживання витратили 2599 (+357.42) = 2957 канадських долларів. UPD Трохи завтикав додати українську картку в розрахунки.
-
Вибачте мені. Тема групи інакша. Більше немає шо сказати.
-
Все то минуло. Розказала, як було. Давно вже забила на то чмо. Я сподівалась, що Канада не залишить ту людину. Писала. Та що ж тепер. Дитина доросла і мене не болить вже. Минуло багато часу.
-
Дякую
-
Бережіть себе. Хвилювання після стількох років, точно не варте вашого здоров'я
-
А на мопедах чи скутерах люди взагалі їздять в Канаді? Взимку можна буде проїхати?
-
Я кажу правду. Можливо, знайду щось згодом. Зараз просто розповіла свою історію.
-
А щоб не мститися, то може ви дарма так кажете. Північна Америка любить такі заплутані кейси. Найдіть гарного адвоката в Канаді та потрясіть його за всі образи, якщо правда є що трясти 😊
-
Канаді було фіолетово. Що прихистили непотреб. Який приїздив до України, та все спотикався: как ві так живьоте. Якби не корупція і куплений його мамою розрив шлюбу в довідка про відсутність аліментних зобов’язань , і він би так жив. Приїздив до мене як до мами у гості, коли вона померла. Чмо. Все таки батько дитини.
-
Ах, точно...в судах теж сидить русня, замасковані агенти Кремля.
-
Я думаю, тоді було б вже не холодець а біологічна зброя.
-
Ех, а дармаа...
-
Та я думаю з 91 року вона буде вже як холодець😂
22 Jan 2023, 19:22
14358/123932
33 minutes ago