Українська Канада
-
Але ж якщо ви зайшли з цього боку, то і УНР була "трішкі" в інших межах ніж теперешня Україна. Як що до мене , я вважаю, шо Україна це по перше ЛЮДИ, та й не важно де вони мешкають в Україні чи в Канаді, чи навіть у мордорі. якщо ти справжній УКАРЇНЕЦЬ то зробиш усе можливо для своєї держави. Слава Україні.
-
Кожна країна має від когось підтримку,один в полі не воїн як кажуть.Згадуєте історію,я також згадаю.Про Київську Русь чули?Де тоді була Канада?Її не існувало ще дуже дуже довго.Почитайте і Ви будь ласка історію не тільки Канади а ще і рідної країни України.Будете знати хоч щось про незалежність України і хто її здобув .
-
Нащо треш?
-
Не пройшло і 100 років. І зараз майже те саме. Роzziя намагаються захопити Україну і так само ліпить якісь формування ЛДХнр і каже що то воля народу.
-
Навіщо ця тема тут???Україна суверенна вільна держава,від Канади також і без Канади також.
-
Багато хто забуває що УССР яку створив Ленін це схоже формування як зараз Л/ДНР. І Українсь народна республіка не витримала натиску московитів. Доречі символи влади УНР зберігалися в Канаді та були передані Україні у 1991 році
-
Без цивілізованих країн які потихеньку "придушили" непорозуміння під назвою СССР не було б багатьох незалежних країн.
-
Навіть в куйла Україну Ленін заснував, а в Канаді значить з 1991 року. То сильно.
-
Але ви кажите що без Канади не було б України, це брехня.
-
Але якщо б Канада і не зробила бі цього , Україна нікуди би не ділась ) Саме Україна дала початок української діаспорі у Канаді, не переплутайте де тут куриця а де яйко
-
Доброго дня ! Підскажіть , будь-ласка , хто у Тбілісі відправляв паспорт на вклейку , скільки чекали ?
-
Друзі підкажіть в мене права б котегорії, можу я в Канаді їздити на мопеди і скутері
-
Моя заявка починається на жаль з Visitor visa але в самій заявці я вказав що хочу працювати і незнаю чи прийде work permit чи ні(
-
То якась нікому не відома сторінка української історії?)))
-
Work Permit видають в першому аеропорту Канади, до якого ви прибуваєте. Окрім цього ваша заявки повинна була починатися з літери W, тоді ви точно можете бути впевнені, що заявка включає work permit.
-
Доброго дня підкажіть будь ласка якщо я подавав візу і вказав що хочу працювати а мені прийшла тільки віза туристична і неприйшов work permit? Чи може він пізніше прийти ? Чи можна їхати по туристичній а в аеропорту Канади зробити work permit?
-
😆😆😆😆😆
-
Я щось погане написав ?
-
Мітинги були в Калгарі, Торонто, Оттаві, можливо взагалі всюди. Але фото кинути неможна, видаляє 🙈
-
чем дальше від України тим міцніші патріоти 😆😆😆
22 Jan 2023, 19:22
14389/124695
about an hour ago