Українська Канада
-
Шукайте по NOC свою/сусідню спеціальність, на сайтах вакансій дивіться пропозиції, скидайте резюме, може хто візьме. Електрикам тре ліцензію. Тобто вчитись і здавати. На ютубі є блогери електрики. Гугліть, за вас то ніхто не зробить
-
звідки такі чутки?
-
Було 85 стане 220, який бред
-
дякую
-
Якщо є біометрік летер так. Але не тяніть! Кажуть що Канада хоче зробити платну біометрію вже. Буде коштувати 220 дол
-
Тобто якщо в мене вже є підтвердження онлайн , саму біометрію я можу зробити через місяць або два наприклад ?
-
Немає сроків. програма діє до березня місяця.
-
Всім привіт.Підкажіть будь ласка скільки є часу на те, щоб зробити біометрію після того як схвалили онлайн заявку на CUAET?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html#how-apply
-
Добрий день Підкажіть будь ласка якщо я заповнюю кризову форму від імені свого неповнолітнього сина, чи маю я заповнити форму 5476 Використання представника?
-
Вітаю! Будь ласка, дайте мені посилання!
-
Всіх вітаю )
-
вже тиждень полюю на слоти для особистої подачі в Варшаві, немає - навіть для однієї людини!
-
Мені швидко вклеїли, за декілька тижнів, а моя подруга чекає вже другий місяць...
-
Нам вклеювали місяць
-
Якщо мова чату українська, то вам важко в перекладачі перекласти і написати українською?
-
@banofbot
-
Или вообще не берут?
-
Зараз це звичайне діло. До 6 місяців чекають на запит зараз люди
-
Про життя в Канаді Українською. 1. Мова спілкування в групі українська та англійська. 2. Спосіб ведення дискусії має значення. Ні образам 3. Ніякої реклами, спаму, фейків.
22 Jan 2023, 19:22
14419/123847
about 2 hours ago