Українська Канада
-
Так а цікаво комусь було б подивитися скільки грошей в місяць витрачає сім‘я з трьох із собакою в Монреалі?
-
Дякую
-
По запису
-
Скажіть будь ласка, ви по запису на вклейку, чи просто приїхали та в скриньку їм поклали?
-
Скажіть будь ласка, ви по запису на вклейку, чи просто приїхали та в скриньку їм поклали?
-
В Канаду можна було, але потрібно мати вклеєну візу Канади або Ірландії і квиток вильот якого не більш ніж через 12 годин в Канаду. Але я не впевнений, що це ще працює, потрібно перевіряти інформацію
-
Дякую
-
В Штати не можливо так летіти. В Канаду скоріше за все також
-
Доброго вечора всім. Підкажіть будь ласка, чи можливий транзит через Лондон без зміни аеропорту. В Канаду.Без англійської транзитної візи.Дякую.
-
Сам відвозив, 2 тижні)
-
Їздила віддавала,2 тижні
-
6 тижнів)
-
Всім привіт) Скажіть, будь ласка, хто відправляв недавно на клейку паспорт в Польщі, скільки чекали паспорт, який час?
-
Почта польська
-
Підскажіть, будь-ласка, треба відправити паспорт на вклейку візи у Варшаву. Якою кур'єрскою службою відправляти потрібно?
-
Дякую
-
www.torontopearson.com/en/while-you-are-here/toronto-airport-services/chatr-mobile-t1
-
Якщо ви ще не прилетіли - у Toronto Pearson біля самого виходу з терміналу є точка продажу Chatr. Був потрібен тільки паспорт.
-
Доброго дня, хто знає підкажіть. Подавалися на візу втрьох. Я , жінка і син. Здали біометрію, після неї прийшло повідомлення що можна вклеїти візу мені і жінці. Про сина нічого не надходить вже як тиждень. Паспорти відправляти можна чи ні?
-
В голові в вас шкідливий шмурдяк, замість мозгів)
22 Jan 2023, 19:22
14717/124010
about 11 hours ago