Українська Канада
-
Правильне резюме - ключ до успіху. Я неділю працював над резюме та кавер лєттер, та знайшов роботу за 10 хвилин. Дружина шукала роботу та постійно редактувала резюме та знайшла майже що шукала за місяць. Ну і досвід, попрацювати 2-3 місяця за низьку зарплатню на так собі роботі, а потім шукати нову, але вже кричати що досвід то є, все вмію.
-
Будівництво це мабудь найлегше. Роботи багато, потрібно тільки знайти норм роботодавця. На перший час знайти роботу не складно, багато працівників потрібно у всякі кафе, ресторани, магазини. А ось щось де можливо продовжити кар’єру, чи почати з нуля, це вже важче. Тут майже усюди потрібно буде йти на якісь курси чи коледжі. Але є шлях як apprentice, підмайстр, коли ти працюешь і тим самим вчишся та раз у рік ідеш у колледж на декілька неділь/місяців. Так за 3-5 років можно отримати освіту і сертифікацію, в тоді вже працювати без обмежень за гарну зарплатню.
-
Так. Будь-який сайт з пошуку работи підійде. Зазвичай роботодавець вкузає що потрібно, якщо наприклад на авто механіка шукати, то так і напишуть що потрібен такий-то сертифікат. Усюди своі сертифікати. Тому перевіряйте, може для вашою галузі на начальні позиції і не потрібно сертіфікатів, але зазвичай якщо є бажання рости в галузі вище, то потрібно буде проходити якісь курси, та навіть іти у коледж. Кожна галузь відрізняється, навряд чи знайдете когось, хто пройшов увесь цей шлях та може підказати, але бажаю вам знайти такого 😅Це полегшить ваш шлях.
-
Біометрія мусить бути для Канади. В мене була дійсна біометрія( та й дійсна віза В1/В2) проте довелося здавати біометрію для візи CUAET
-
-
Привіт, питання для тих хто вже приїхав та знайшов роботу, на що можно очікувати? Наприклад якщо тільки середня освіта, але володію англійською. Мій профіль це морська галузь, тому мабуть краще ближче до нього їхати, хтось знає про роботу докером або матросом ? Або якісь 100% варіанти, так що приїхав і зразу на роботу