Українська Канада
-
-
Привіт, питання для тих хто вже приїхав та знайшов роботу, на що можно очікувати? Наприклад якщо тільки середня освіта, але володію англійською. Мій профіль це морська галузь, тому мабуть краще ближче до нього їхати, хтось знає про роботу докером або матросом ? Або якісь 100% варіанти, так що приїхав і зразу на роботу
-
Доброго дня, вибачте але може хтось зможе підказати. Я українка а чоловік і діти мають європейське громадянства, коли заповнювала заявку їх дані вписані але їм не можливо зробити таку ж візу як мені. Коли здавала біометрію в візовому центрі сказали що ця програма тільки для українців, хоча на сторінці Канади пише що для "прямих родичів" українців також є можливість отримати дозвіл по CUAET. Може в когось вже була така ситуація і може пояснити чи зможуть вони отримати дозвіл по приїзду в Канаду. Дякую
-
Дякую
-
Дякую
-
Так, розглядають кожного окремо
-
Доброго дня, вибачте якщо це питання вже мільйон разів задавалось. 24.08 з жінкою здали біометрію, 20.09 мені прийшов запит на паспорт, сьогодні 07.10 чекаю щоб прийшов до жінки запит та ми відправили паспорти, але щє тиша. Так може бути якщо родинна анкета одна? Наші заявки розглядають окремо, а не разом ?
-
Я зрозуміла, дякую!