Українська Канада
-
Як подати заявку для новонародженної дитини? По свідоцтву про народження? Батьки вже мають вклеїна візу
-
Добрий день! Хтось має досвід перепродажу авіаквитків? Чи це взагалі можливо? Я купила квиток з двома пересадками з Варшави до Вінніпегу на 21 жовтня на сайті Expedia. Пересадки у Франкфурті 5 год і в Торонто 3 год. В кабінеті є одна можливість змінити ім'я. Включено багаж і ручна поклажа. Я не зможу полетіти взагалі і квиток пропадає. Якщо хтось має такий досвід або бажання - відгукніться. Квиток коштував 500 $.
-
WP по програмі дають на три роки. Меньше може бути , якщо термін паспорта меньше ніж 3 роки
-
Все , ок. На початку програми видавали visitor visa всім. Отримаєте WP в аеропорту
-
Добрий день) Потрібно при заповненні бланку на почті для відправки паспорта на вклейку в Польщі, вказувати в ньому щось про зворотню доставку? Чи візовий центер сам відправить достатньо лише чеку про оплату?
-
Номер кейс цієї візи починається з W а не V (як туристична) і разом з нею вам на мейл вже приходить попередні схвалення вп тому з його отриманням після березня 23 року проблем не буде. Наскільки мені відомо ВП не можуть вам надати на більший термін чим віза, а мінімальний термін на який вп видають я не знаю, може бути і рік і 3. Це ті хто заїде в березні 23 року просто по тур візі то вже вп не зможуть отримати по програмі куает
-
Окремо
-
Я умовно дав термін 1 рік для візи і вп при умові що візу отримали ви в 22 році а в Канаду приїдете в 24 році перший раз. Термін вп прив'язаний до дати закінчення трьохрічної візи. А так віза і вп які ви отримуєте в аеропорту видаються на 3 роки. Тещо вп буди видаватись власникам такої візи після березня 23 року я дізнався від іміграційної консультанта з Канади