Українська Канада
-
Може ще підкажете чи обов'язково в заявці додавати свідоцтва про народження дітей та про одруження і чи обов'язково перекладати на англійську? Чи ці документи можна додати пізніше?
-
Дякую за роз'яснення. Надивилась різних відео і вже заплуталась...
-
Якщо ви родич , не потрібно , можна вказати це Там у вас питають , чи ви платний помічник чи ні. Форма тільки для платних потрібна
-
Щоб позначити себе представником потрібно мати певний дозвіл , чи вони мають на увазі надати достовірні дані про людину?
-
Можете з одного В кожній вказуєте що заповнюєте за апліканта
-
Добрий день. Маю запитання. Чи можу я з одного облікового запису заповнити анкети на себе, чоловіка та дітей? Чи в чоловікові анкеті вказувати що заповнюючи замість нього, чи заповнити від його імені?
-
Дякую, я тоді цей варіант теж перевірю
-
Є агенції які, в Відень возять , точно є в Києві і Ужгороді , це про що я знаю. Вони зможуть забрати
-
Та ні, просто непорозуміння вийшло. Коли уточняла стосовно повернення паспорта, на телефонній лінії сказали, що все ок, і я зможу отримати документи назад в Україну. Перед цим ще на мейл мені відповіли, що теж все ок. То я документи й відправила. А через кілька днів знову прийшов лист, що вони доставку в Україну не роблять 😂
-
Відважна ви ))) Пошукайте турагенціі які зможуть забрати і привезти в Україну.
-
А ще ніяк, зараз вирішую це питання😅 Може Ви маєте знайомих в Австрії чи Словакії?
-
А назад як забирали ?
-
Я зі Львова до Відня DHL відправляла.
-
Щодо медогляду вже з'ясувала - можна проходити в Канаді. Все ще актуально, чи обов'язково мати дійсний сертифікат про вакцинацію?
-
Відправляв , через Корал тревел , Чернівці Вже таких агенцій багато і в інших містах. Возять : Варшава , Бухарест , Відень