Українська Канада
-
Якщо я вірно зрозумів то ворк перміт коли б ти не в‘їхав дається на один рік? А як пройде рік далі що?
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка , скільки часу в мене є для запису і подання на біометрію після запрошення по програмі cuaet?
-
10 днів
-
Дякую
-
У групі наче про Канаду питання. Але відповім. У Євросоюзі немає кордонів, скоріш за все просто їдете та і все.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка , на даний момент можливо в'їхати до Германії з Румунії, без загранпаспорта. Дякую
-
Дякую
-
Коли одобрили
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, якщо подаватися на візу по id картці і свідотству про народження дитини, то дається термін на виїзд до 6 місяців? З моменту подання заявки чи коли одобрили візу?
-
Доброго дня. Таке питання, хто відправляв на вклейку до Берліну, скільки очікували на повернення паспорту з візою?
-
💪працює
-
Друзі привіт. У кого був досвід відправки посилок з України до Канади ? Поділяться будьласка інфо. Чім відправляли скільки часу йшло ?
-
Ворк пермит дают в Аеропрорту
-
Нема, навіть близько)
-
теж так гадаю, але хочу прочитати це чорним по білому на офіційному сайті) щоб не мати сумнівів
-
Хтось знає чи можна якось подзвонити в візовий центр Канади в Берліні дізнатися за долю паспорта Бо відправила поштою і тишина вже більше 10 днів
-
Все вірно. Так як і віза куает. Якщо вона в вас вже вклеїна то і ворк перміт вам вже ухвалений. Навіть якщо ви приїдете через два роки то вам дадуть ворк перміт на рік
-
Привіт, чи можливо з візового (Варшава) забрати паспорт з вклеєною візою, мати з собою свій другій закордонний паспорт ?)
-
Ааа, я зрозуміла. Дякую Мене ж теж цікавить ця інформація, тому що я не зможу приїхати до травня 2023..
-
в офіційному джерелі (сайт canada.ca) просто написано що ворк перміти видаватимуть українцям до 31 березня 2023 року, оскільки програма діє до того часу, поки що не було новин що уряд Канади її продовжить, тому і ходять такі чутки теж зараз цікавлюсь тим питанням, бо не вся сім'я має змогу одразу з нами летіти та поки що не знайшла інформації - будуть видавати після березня чи ні
22 Jan 2023, 19:22
15074/123993
11 minutes ago