Українська Канада
-
Так
-
Доброго дня 💙💛 підскажіть, будь ласка, хто оформляв візу на діток, запит на вклейку приходить на них окремо і вклейка буде відбуватися в їхній паспорт?
-
Оце читаю, думаю, може щось корисне, трачу свій дорогоцінний час... В кінці виникає одне запитання: навіщо так ускладнювати собі життя??? 😂😂😂😂😂😂 Максимум, на що можна поміняти свій тариф-це Роджерс.
-
Прошу консультації! Дівчині прийшов на пошту лист з WP, а мені ні, хоча подавались та отримали візи водночас. Летимо до Торонто з пересадкою на Вінніпег. Чи зможу я отримати WP в Торонто, чи видадуть вже у Вінніпезі? Дякую.
-
Спасибо🤗
-
комісія закладена в курс) іншої комімії немає
-
У Британії ж з комісією, питаю чи в Канаді так же
-
Підкажіть, будь ласка, обмін валюти у Канаді з комісією в обмінниках? Цікавить саме обміняти фунти та євро на канадський долар
-
Дякую❤️
-
Чула що достатньо, але по прильоту краще попередьте що у вас пересадка. Менше 4 точно не рекомендують
-
Підкажіть, будь ласка, хто подавав паспорт у Австрії особисто, вам приходив якийсь лист, що паспорт взятий в роботу? Чи тільки лист про те, що паспорт вже готовий?
-
Доброго дня, підскажіть, будь ласка. Рейс до Калгарі, перший аеропорт у Торонто. Чи достатньо 4 годин для паспортного контролю, іміграціонки та видачі WP?
-
Укрпошта
-
Доброго дня, хто від 1.10 прилітав в Торонто, напишіть мені будь ласка є декілька питань
-
А як можно побачити якщо я привозила самостійно паспорти і кидала в скриньку . Це було в понеділок вже 3 день і я ніяк неможу побачити забрали вони паспорта зі скриньки своєї чи ні , а в мене 12 .10 закінчиться 30 денний срок🙈
-
ні, це для ворк перміту
-
це foil-less?
-
Усім привіт! Підкажіть будь ласка, чи діють на українців обмеження в місяць на відправку паспорту. Мені прийшло, а батьку ще ні, хотів всі разом паспорти відправити(((
-
Добрий день, чи всім прийшло повідомлення з візового центру що паспорт на вклейку візи в обробці, після того як відсилаєш його поштою???
-
Подзвонила вже. Всім дякую за поради😂✊🏻
22 Jan 2023, 19:22
15217/123850
about an hour ago