Українська Канада
-
Я не по темі дискусії, але я цю картинку бачив місяць назад. Може бути "замануха" для гарної картинки, коли ти телефонуєш то чуєш "тільки вчора здали, але є інша, трохи дорожча"
-
Вітаю, а може хто підкаже таке 1) Якщо сім'я 2+2 (малеча) та ще наша мама (пенсіонер). Яку нам шукати квартиру? Чи здадуть нам п'ятьом 2 бедрум? Чи в мами повинна бути окрема кімната? Думали що вона зможе спати у залі. 2) Стосовно ПР. Ось є різні строки, до прикладу в Альберті 12 міс, в Манітобі - 6. Всі ці місяці потрібно працювати саме в одного і того ж роботодавця? А раптом я звільнюсь (чи гірше - мене звільнять) - то ці строки треба буде починати спочатку, з іншим роботодавцем? Вони не будуть враховані з новим роботодавцем? Наприклад, в Манітобі пропрацював 5 місяців і звільнився. Потім знайшов нового роботодавця, пропрацював ще 1 місяць. Чи можу я подаватись на ПР в такому випадку?
-
Так країна залишається гарною, просто людям потрібен деякий час щоб збалансувати своє життя - робота, житло, мова, армія, віра
-
Та я зовсім не панікую..в мене є гроші і запас..я можу не працювати зовсім...просто бачу дуууже багато українців поруч-вони приїхали з Польщі Чехії Росії і тепер у дупі...через розказані -яка гарна країна Канада-гарна то гарна-і Монте Карло гарне... скільки їм тепер років це вигрібати-загадка!!!
-
Павло, панікувати теж не треба. Можна збалансувати бюджет в Канаді на будь-якій зарплатні, навіть на мінімалках.
-
При чому тут скабєєва!!у вас напевно комплекси.. зп новоприбулого-до цін- то добровільний концтабір!!!-на старті-15-17-житло в Галіфаксі 2000-далі люди не знають скільки ще платежів вони будуть платить платить платить-страховки здоров'я.машини квартири..ціна телефонного зв'язку для родини з 4людей-200-короче для родини 2+2(7-16)-4000-4500-це на мінімалках...при тому що ми завжди економно..дуже економно..!!при таких зп...це дічь!!як для мене..а з приводу знань про економіку-то я думаю-що моєї освіти і досвіду в інвестиціях і бізнесі- вам по горло !!!
-
Підскажіть будь-ласка які документи потрібно робити по приїзду? Та можливо ще щось потрібно робити? Їду з 3-х річною дитиною)
-
Чули .ні..))я про те- скільки я трачу в місяць...і про те. що ціни- дикі!! і нічого пересічний новоприбулий не відкладе на горизонті 5років-а буде боротися за "безубиток"...а заробляв я більше- ніж мені тут вдається!!досить казок для довірливих Українців!!! Канада-це не про достаток!!!куча знайомих канадців-життя прожили-нема нічого...дім батьків-машина в кредиті...
-
Усім привіт! Підкажіть будь ласка, чи діють на українців обмеження в місяць на відправку паспорту. Мені прийшло, а батьку ще ні, хотів всі разом паспорти відправити(((
-
Я все це розумію. Але просив саме реко ріелторів ✌️