Українська Канада
-
Щиро дякую Вам!
-
Доброго вечора ! Підскажіть будь ласка , як і куди відправляли паспорт на вклейку візи , знаходячись в Україні ?
-
А для Манітоби немає такого рейтингу шкіл?
-
Підкажіть будь ласка яка адреса в Кракові на здачу біометрії ?
-
А рейтинг мідл скул на цьому сайті є?
-
Ми везли у багажі, між одягом, щоб не розбилися, якщо сумки кидатимуть
-
Добрий день! Цікавить питання шкіл в Торонто? Може хтось поділиться досвідом? Наступного місяця прилітаємо в Торонто жити та працювати, треба дитину( 14 років) вести до школи. Може хто підкажіть гарні школи?
-
Щиро дякую Вам!
-
Анкету подали 10.06.22 сім'я із чотирьох чоловік. Я отримала візу. Діти 2 та 4 роки, та чоловік ще чекаємо(((
-
@banofbot
-
В мене також така ситуація(((
-
Звичайно ні. Я такого не казала
-
Думаю людина більше про про-путинських казала "розачарую", хоча 🤷🏻♀️я також з російськомовного міста
-
Россійська мова,це не означає що людина *за pazziю*, э просто в Україні россійськомовні місто як Харків,моє місто, моя батьківщина .Там люди говорять,и розуміють українську, но так історично повелось.. не потрібно ділиті на ваших нашіх тілько по язиковим признакам..Рашек ,хто знаю українську тєж не мало...та від цього вони українцями не стали.
-
Ну, я наразі в оккупації, тому тут тяжко стримувати емоції, сподіваюсь у Канаді не виникне проблем через це...
-
Сорі. Тут Канада. Якшо ти гарний працівник твої політичні погляди нікого не стосуються
-
А, 😯та яка ще толерантність до них, толерантністі до террористів не може бути просто
-
На роботі маю наувазі. Мені навіть в відділі кадрів лекцію читали про толерантність))
-
А, ой
-
Але тут політику не можна обговорювати
22 Jan 2023, 19:22
15405/123847
about 2 hours ago