Українська Канада
-
підкажіть скільки по часу зайняла вклейка візи в Мадриді? і в візовий центр ви теж кур’єром паспорт відправляли?
-
Добрый день, поделитесь, пожалуйста опытом перелёта с Польши в Канаду с суммой более 10тыс.канадских долларов.Спасибо!
-
тут видно де по Іспанії
-
ось повна інфа visa.vfsglobal.com/esp/en/can/apply-visa
-
В місто Бадалона Це біля Барселони)
-
а з Мадриду куди доставка має бути?
-
там локації мають бути різні) краще у них питати
-
Так, я це зрозуміла) Тут просто дві різні ціни за тіж самі послуги. Я зрозуміла, що друга колонка то в євро. А то в канадських доларах. Але не зрозуміла чи сплачувати 14,80 або 31,90?)
-
то різні валюти - доллари і Євро.
-
добрий день, підкажіть будь ласка, можливо хтось знає. чи треба брати термін якщо треба віднести в поштовий ящик паспорт на вклейку?
-
Підкажіть будь ласка хто віз ікони з вінчання в Канаду? Як їх можна привезти в ручній кладі, чи в багажу?
-
так
-
Всем привет 👋 Подскажите пожалуйста могу ли я оплатить курьерскую доставку паспорта не только с визового центра но и в визовый центр с моего дома? В две стороны И как это сделать ?)
-
Напевно сайт ліг, думаю скоро все ок вже буде
-
Те саме(
-
Доброго дня Хочу оплатити кур’єра з Мадрида. Не можу зрозуміти, чи мені потріьно оплатити 14,80 чи 31,90. Хтось зможе під казати?
-
Дехто від березня ще чекає
-
14 мая сдали биомметрию и не слуху не духа .писали в кризисную ответ один ждите .отвечают как под копирку
-
Добрий день! Пiдкажiть будь ласка, бiометрiю зробили 21 липня, i доси пiр нiчого не пишуть, написала в кризову вiдповiли що анкету розглядають ще. Що робити, може ще раз написати?
-
Просто так, через те що в вас віза CUAET, ні! Потрібно шукати програму по якій можна його отримати. Інакше по закінченню візи вас попросять покинути Канаду
22 Jan 2023, 19:22
15431/124106
7 minutes ago