Українська Канада
-
Доброго дня Хочу оплатити кур’єра з Мадрида. Не можу зрозуміти, чи мені потріьно оплатити 14,80 чи 31,90. Хтось зможе під казати?
-
Дехто від березня ще чекає
-
14 мая сдали биомметрию и не слуху не духа .писали в кризисную ответ один ждите .отвечают как под копирку
-
Добрий день! Пiдкажiть будь ласка, бiометрiю зробили 21 липня, i доси пiр нiчого не пишуть, написала в кризову вiдповiли що анкету розглядають ще. Що робити, може ще раз написати?
-
Просто так, через те що в вас віза CUAET, ні! Потрібно шукати програму по якій можна його отримати. Інакше по закінченню візи вас попросять покинути Канаду
-
Добрий день , підкажіть будь ласка, якщо я перебуваю в Канаді за програмою cuaet, чи можу я отримати permanent resident? Заздалегідь дякую !
-
Цікаво, є вже ті, хто працює в школі, як вчитель української мови?
-
Щоб влаштуватися для початку у суботній школі реально?
-
Дуже цікаво про зубного техніка!!! Будь ласка, дуже чекаємо ❤️❤️ Як вірно називається на англійській?
-
Жах 🤦♀️ і то в Канаді таке в наші дні
-
Канада пройшла великі уроки історії, тепер Україна проходить їх. Канада не втратила своєї людяності, тепер допомагає нам, українцям, Канада-ти супер❤️🙏❤️
-
Так, я розумію, що то різного поля ягоди. Просто рекомендація приховати стаж для зарплати по сертифікації, хоча у будь-якому разі треба буде вказувати його для ПР звучала дуже непривабливо 😄
-
Дякую! Читала від вчителів в Канаді, що досвід не в Канаді теж рахується. Якщо його не будуть брати до уваги у зарплатній матриці - то зовсім інша розмова. Бо для подачі на ПР хочеться спробувати отримати більше балів за стаж.
-
Я читала/чула від декількох людей, що краще на казати про свій увесь досвід роботи, тому що згідно законодавства школі треба буде платити високу зарплату, і далеко не всі школи погодяться на це і будуть відмовляти через being overqualified. У мене 10+ років задокументованого вчителювання. В плані закону - чи нормально це казати тільки «дещо»? Останні три-пять років наприклад і тд. Чи краще казати як є і будь що буде?
-
Хто знає де можна провірити статус біометрії? Я так розумію що сайт canada.ca, але знайти не можу
-
Альберта
-
Друзі привіт. Порадьте будь-ласка страхову компанію, для авто щоб с щомісячними платежами. Дякую ви найкращі )
-
Напишите пожалуйста номер телефона
-
Не може згоріти, бо тут напруга навпаки менша. Зарядка як до ноутбука, так і до телефона працює без проблем через адаптер.
-
Якщо вік 62 роки. Біометрію здавав у 2018 році. Вверху пише номер біометрії і строк дії а внизу компліт не пише. Так має бути чи це проблема?
22 Jan 2023, 19:22
15446/124015
about 6 hours ago