Українська Канада
-
Робота вчителем музики. Вимоги до освіти та досвіду роботи. Підтвердження кваліфіцкації. Чи можливо працювати тільки за наймом чи можна приватні уроки давати. Також дуже цікава тема створення свого закладу музичної освіти - чи можливе таке взагалі і що для цього потрібно. Дякую 🙂
-
Обов’язково! І роздрукувати і взяти з собою підтвердження, якщо в Варшаву ідете
-
дякую!
-
Добрий день, шановні , підкажіть будь ласка , чи треба записуватись у візовий центр , щоб віддати на вклейку візи паспорт?
-
Повідомлення приходили на емайл, що паспорт готовий для отримання
-
а ви їм дзвонили перевіряли статус чи прийшло якесь повідомлення?
-
10 днів, в кінці липня було
-
Кто здавав паспорт на вклейку в Варшаві? Скільки часу чекали з моменту відправки до вклейки?
-
Дякую! Мала забирати сама з центру
-
Дякую. А коли здали паспорт? Довго робили?
-
Мені прийшов ше раз трекінг номер, і по ньому писало що на протязі 24 годин очікуйте кур’єра або якесь повідомлення від курєрської служби
-
Пропоную уроки української на обмін урокам англійської
-
Підкажіть будь ласку, який саме лист приходить на пошту, коли вклеїли візу? Здала паспорт, а треба терміново їхати в Україну
-
у мене паспорт висить ще з 19 числа там писав їм на пошту, сказали що чекає на мене, хоч я оплачував кур‘єрську доставку. До цих пір не відправили, хочу забрати самостійно хоч статуc в кабінеті ще не помінявся на ready for collection
-
Без запису
-
Я забирав.
-
Скажіть хто у Вені забирав паспорти. Потрібно записуватись чи можна забрати без запису??
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка я не бачу моєї заявки, потрібно заповнювати заново?
-
Скажіть хто у Вені забирав паспорти. Потрібно записуватись чи можна забрати без запису??
-
Відправляли польською поштою 5 вересня, кур‘єром, 6 пошта повідомила, що доставлено. Відповідь від VFS з трек номерами надійшла тільки 26-27 вересня.. ((
22 Jan 2023, 19:22
15570/124476
3 minutes ago