Українська Канада
-
Мені прийшов ше раз трекінг номер, і по ньому писало що на протязі 24 годин очікуйте кур’єра або якесь повідомлення від курєрської служби
-
у мене паспорт висить ще з 19 числа там писав їм на пошту, сказали що чекає на мене, хоч я оплачував кур‘єрську доставку. До цих пір не відправили, хочу забрати самостійно хоч статуc в кабінеті ще не помінявся на ready for collection
-
Скажіть хто у Вені забирав паспорти. Потрібно записуватись чи можна забрати без запису??
-
Скажіть хто у Вені забирав паспорти. Потрібно записуватись чи можна забрати без запису??
-
Відправляли польською поштою 5 вересня, кур‘єром, 6 пошта повідомила, що доставлено. Відповідь від VFS з трек номерами надійшла тільки 26-27 вересня.. ((
-
Доброго дня. Подавала аж 5 заяв на всіх членів родини ще 25липня і досі ще відповіді немає. Зараз кажуть на розгляд може іти 104дні.
-
Ми теж чекаємо з 1 серпня🙈
-
Доброе утро. Скиньте ссылку где можно купить поддержаный авто
-
Вітаю! Відправили в началі вересня поштою до Варшави та тільки отримали повідомлення що паспорти в роботі. А на дітей досі ще погодження не отримали..((( Подавали аплікаціі ще в червні, біометрію пройшли в липні..