Українська Канада
-
Ясно. Дякую. Все куплю тут 😂
-
Друзі, хтось отримував посилку з України? Яким оператором і як дорого
-
В різних провінціях по різному
-
Доброї ночі. Хтось здавав паспорт на вклейку візи у Ліоні (Франція). Поділіться, будь ласка, досвідом, скільки часу зайняла вклейка і яким чином отримали назад - самостійно чи поштою.
-
@banofbot
-
Зробив 3 вакцини, здоровий як бик
-
Якось незрозуміло. "дохід якого не перевищує CAD $30 тис. за квартал або за чотири квартали поспіль.". Це як? На сайті такая інформація: "You do not exceed the $30,000 threshold over four consecutive calendar quarters". З чого можна зробити висновок, що $30К то максимум за 1 рік (4 квартали), а не за 1 квартал. Чи я помиляюсь?
-
Так, дві анкети
-
Так, дві анкети
-
Добрий вечір! В мене є питання! Я буду летіти в Торонто наступного місяця в Листопаді! Чи можете ви мені порадити групу волонтерів українців в Торонто? Чи в провінції Онтаріо
-
Вітаю шановне панство! Питання не по темі поста. Ми з дівчиною прилітаємо в Вінніпег 20 жовтня і нас цікавить питання що до готелю який пропонують волонтери. Може вже хто прилетів то підскаже. Окрім гугл-форми потрібно ще якось інформувати волонтерів про приліт ? Чи можливо з ними якось звязатись і перепетати чи буде для нас кімната ? Зарані всім дякую!