Українська Канада
-
Доброго дня. На офіційному сайті є реквізити: visa.vfsglobal.com/esp/en/can/additional-services
-
Ребят, а если в Кишинев из Одессы смотаться, на биометрию. это не будет нарушением?
-
Зможете Більше того, ви зобов'язалися його здати протягом 90 днів з моменту приїзду в Канаду, коли заповнювали заявку на CUAET
-
Так.Якщо для роботи буде потрібно,якщо робота не вимагає мед огляду не потрібно.Він платний
-
Тобто в Канаді не зможу здати?
-
Медичний огляд якщо потрібно для роботи,з цим листом в аеропорту по приїзду підходите і забираєте дозвіл на роботу.Таке всім приходить
-
Підкажіть, плз. Паспорт відправив на вклейку. Сьогодні на почту прийшов документ пдф imm5812 шось про ворк перміт. На другій сторінці написано про медікал екзам. його треба здати до приїзду зараз? Раніше їхали без медікал екзамену і здавали в Канаді.
-
Не дуже розумiю чи є якiсь суттєві обмеження по NOC на цей стрiм, тому що виглядає +- легко. З того що я вичитав — 12 мiсяцiв роботи, майже на будь-якому NOC'у
-
Я дізнавалась тільки через пости в ФБ. В Сент Джонсі писала на адресу волонтерської організації, вони підтвердили, що допоможуть з житлом, треба буде повідомити їм коли в мене будуть квитки на літак.
-
Найс ціни в ванкувері, дякую Чайні
-
Тобто, якщо я вірно розумію, для того, щоб мати можливість подати на цю програму (Alberta Opportunity Stream), тепер не потрібно буде міняти імміграційний документ.
-
Обмеження в 30 днів знято.
-
Добре😊, дякую
-
Подивіться спочатку хоч декілька відео про життя в Канаді на ютубі бож пропадете там)
-
youtu.be/SyUdxD_mvy0
-
Я зрозуміла, деякую. А ще підкажіть будь ласка, як з орендою квартири чи кімнати, чи велика застава(залог)?
-
Де можна чи подивитись чи взнати , в яких провінціях приймають а в яких ні?
-
Дивлячись куди їдете. Наприклад в Сент Джонс є готель, куди селять новоприбулих. Я чула, що в Манітобі літом селили. Тобто, це не гарантовано і залежить від доброї волі провінції.
-
Скажіть будь ласка, по приїзду до Канади, чи є якійсь гуртожитки , де селять українців? Чи потрібно шукати житло самому? Але якщо недостатньо грошей? Чи можна отримати допомогу від волонтерів , стосовно житла?
-
Хай з України вам хтось перешле ці документи поштою, я так робила для сестри
22 Jan 2023, 19:22
15794/123900
about 4 hours ago