Українська Канада
-
Study permit в аеропорті видають? Чи потрібно писати листа до кризової форми?
-
Я так розумію у Львові вже ніяк не записатися на здачу біометрії? 😨
-
Ну вот, а все уже перепугались
-
Це чудова новина для тих, хто планує подаватись на резідент перміт, іншим всеодно
-
всім, окрім мене. У мене як вибивало ту саму помилку, що і попередній час, так і вибиває. Вірніше, мене наче й пропускає далі до утриманця (дитини), раніше навіть на цей етап не пропускало, а коли вже вбиваю дані дитини, то знову пише помилка. Маму і до себе як утриманця чіпляла, і окремо намагалася подавати - скрізь помилка.
-
Національний банк з 5 жовтня повертає заборону на Р2Р-перекази з гривневих платіжних карток українських банків на картки іноземних банків. bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vjivaye-zahodiv-dlya-zmenshennya-popitu-v-gotivkovomu-segmenti-valyutnogo-rinku-zahistu-mijnarodnih-rezerviv-i-utochnyuye-nizku-norm
-
Чекаємо, коли нащадки засновників панщіни вибачаться перед українцями. Але українця теж у той час могли легко продати, покалічити або вбити за будь-що
-
це дійсно гарна новина ) дякую
-
Це імміграційна программа провінційна, почитайте на сайті альберти
-
Праця по cuaet зараховується тепер і для програми міграції в Алтберті. До цього не зараховувалась
-
і що це дає ?
-
Альбертійці, вітаю! Наш ворк перміт додали до виключень alberta opportunity stream! Дуже гарна новина
-
@banofbot
-
По Відню 2 - 4 тижні, зазвичай по відгуках до 2х тижнів. Є випадки 2 - 4 ДНІ!
-
Візуалізуємо 🔥🔥🔥
-
Нажаль, так історично склалося, що русскіе вміють вправно воювати тільки з мирним населенням.
-
Доброго дня.Підскажіть будь ласка сайти для аренди житла Дякую
-
Якщо хтось не співає повсякчасно дифірамби Канаді, це ще не значить, що це дурниці. Просто треба бути чесним і визнати, що і тут є деякі проблеми. Відсутність мотивації до навчання і потребу деякої зміни шкільної освіти, щоб більше зацікавити дітей - це те, про що говорять вчителі.
-
Клас, дуже дякую А з вашого досвіду, скільки часу чекати на вклейку візи в Австрії
-
Так , вже другий день підряд свинособаки закидують нас в Дніпрі ракетами. Лютують, що програють ЗСУ, тому почали з мирними воювати 😠. рососія - країна недогромадян
22 Jan 2023, 19:22
15852/124829
about 2 hours ago